bugün

ikizler burcu kadını

Bu burca mensup bir kadınla beraberim. Biraz bilgilendirmek isterim sizi.

Başlıca olarak belirtmek isterimki buraya girilen bütün entryleri tek tek okudum. ( o dönemler beraber değiliz boşluktaydım merak edip okudum )

Herkes dengesiz diye üstüne basa basa vurgulamışlar. Bakın bunlar dengesiz falan değil arkadaşım bunlar "kararsız". Yiyeceği yemek, giyeceği kıyafet, kullanacağı ulaşım aracı... Liste böyle uzar gider. Siz bu durumlarda nasıl davranacağınızı iyi bilmelisiniz. Ben yengeç burcu erkeğiyim fakat özelliklerini fazla taşımadığımı farkettim ancak bende kararsızlık anları yaşayabilirim. (Yükselenim kova sevgilim benim aslında kova burcu olduğumu düşünmekte) şimdi işin en kötü yanı ikizler kadını kararsızlığa düştüğünde sizin kontrolünüzü kaybetmemeniz. Eğer soğukkanlı olursanız bu durumlar tamamen lehinize çevirebilirsiniz.

Çok basit bir örnekle açıklıyorum. Fakülteden çıktınız dersler bitmiş karınlar aç. Buluştunuz. Soru basit "ne yesek". ikizler kadını diyecekki "bilemiyorumki". iste o an sevgiliniz aslında hamsi yemeye bayılıyorsa siz onu kuru fasulyeciye bile götürebilirsiniz. Fakat burada devreye mantıklı bir açıklama giriyor. Öncelikle kuru fasulyeyi cok sahane bir nimet gibi anlatarak canının çekmesini sağlayın sonrada bugün böyle yapalım yarın hamsi akarız diyerek aslında onun isteklerini es geçmediğinizi hissettirin ve cidden hemen ertesi gün olmasa bir gün hamsi yiyin.

Bir diğer özellikleri çok enerjikler inanılmaz. Ben gezmeyi tozmayı çok seven bir adamım. Öyle bilmediğim bir şehirde sokak sokak gezmek çok hoşuma gider hiçte yorulmam yani Kendimi enerjisi yüksek kabul ederim. işte böyle iki enerjik insan olarak bir araya geldik mi yer yerindn oynuyor arkadaş sürekli sağa sola gidelim gezelim tozalım istiyoruz ve bundan müthiş keyif alıyoruz. Yani negatif ve enerjisi düşük olmayın beyler.

Özellikle erkekler buraya çok dikkat !!!

Şimdi bir ikizler kadınını heyecanlandırma taktiği veriyorum. Merak uyandırın. Fakat bunu yaparken salak gibi kapalı bir kutu olmayın. Merak uyandırın ama bu kadın merakını giderebileceğinide bilsin. Yani " ben geçmişimde çok kırıldım ve bunları kimseye anlatamam " bir merak uyandırır ama sıkar bir yerden sonra özelliği kalmaz. Onun yerine gidip " ben seni 2 hafta sonra cumartesi günü dışarı çıkarmak istiyorum ama sabah 9da alıcam seni akşam 11de bırakıcam ne dersin benimle gelir misin ? Ama neresi olduğunu o gün öğreneceksin. " işte bu doğru yaklaşım. Ve 2 haftalık süre içinde ara sıra yaklaşmakta olan cumartesiden laf açın ama hiç bir şekilde planınızı çaktırmayı herşeyi o gün öğrensin.

Bir diğer önemli nokta bu kadınlardan öyle fazla ciddiyet beklemeyin. Bu kadınlardan muhteşem romantizm beklemeyin. Evet çok ciddi memleket meseleleri konuşabilir hayatınızın en romantik anlarını en huzurlu anlarını yaşayabilirsiniz. Ama bu haftada bir bazen ayda 2-3 kere olur. Hiç ummadığınız anda odunluk yaparlar. Mesela bizim ilişkimizin odunu ikizler burcu kadını.

Belli bir dünya görüşünüz olsun. Ben sosyalist bir adamım keza sevgilimde o şekilde dolayısıyla dünyaya aynı açıdan bakıyor oluşumuz bize çok şey katıyor. Beraber kitap okuyoruz köşe yazıları paslıyoruz birbirimize. Seçimler yaklaşıyor bunun üzerine kafa yoruyoruz. Yani boş beleş bir adam olmayacaksın. Okumayı bilgilenmeyi seveceksin.

Bir diğer en önemli özellik şu: konuşmayı çok seviyorlar. Bakın bunu kötü olarak algılamayın. Bu bir erkek için avantajdır. Konular açıp bilgi toplayın onun hakkında. Yani çok konuşmaya başladığı an dikkat kesilip her kelimesini takip edin bu konuşmalardan o kadınla ilgili o kadının evi ailesi arkadaşları eski sevgilileriyke ilgili milyonlarca ufak tefek bilgi edineceksiniz ve bunlar sizi ona karşı donanımlı hale getirecek yeri geldiğinde bu bilgileri gayet faydalı bir şekilde kullanabilirsiniz böylece.

Bunlarda benden tavsiye olsun gün gelir ihtiyacınız olur.