bugün

seçim nedeniyle üniversitelerin tatil edilmesi

ulan bu ne gerizekalıca bir olaydır lan. millet sınav sonrasına biletlerini almış hazırlıklar yapmış plan yapmış sen 5 gün ara ver. bide tatilin ilk günü benim son final sınavıma denk gelmektedir ve biz o sınava girmek için 5 gün daha üniversitenin olduğu şehirde kalacağız. lan gerizekalılar sınava girdiğim akşam yaşadığım şehire gidip sabahleyin oy verecektim. asıl şimdi oy veremiyorum.
siz bu halkın durumundan hiç mi haberiniz yok mallar. hangi öğrenci oy vermek için 800 km yol gidip 80 lira verip geri üniversiteye aynı yolu ve masrafı çeker. hiç mi beyniniz yok. sizin halkın durumundan hiç mi haberiniz yok lan. uçağa binip oy verip geri gelirler falan diye mi düşünüyorsunuz. bu ne saçma bir şeydir. allah sizi bildiği gibi yapsın. tek bir sınava girmek için planlarım alt üst oldu. bir sürü masraf çıktı, oy veremiyorum ve daha neler neler. mallar! yök'ün amına koyayım.
bu arada sınava girdikten sonra tek yaşadığı şehire gidecek ve o yol ve masrafı bir daha çekecek. hahahah yok daha neler. hee yarrağam hee. 1000 lira burs veriyonuz ya gidip geliriz tabi aynen aynen.