bugün

üretim

yerli uçak üreteceklermiş. [ha ha hahaha]

New York Belediye Başkanı Bloomberg'in Türk otomotiv endüstrisinin üretimin bilincinde olmadığını söyledi.

Ford Aracımın Ön Camından Ses Geliyor.
Bahadır A. | 08 Mayıs 2014 13:14

2013 model Ford aracımda aşırı derecede ön camdan ses geliyordu servise gidildiğinde ön camın ve torpidonun sökülüp ön sağ direğin puntası kopmuş imalat hatası. 2013 model aracımın yapılan tamirattan fiyat açısından düşeceğini ve tarafıma otosandan hala dönülmediğini umursamaz davranmalarına anlam veremiyorum.

Ford Yetkilileri Cevap Vermiyor.
Kerim D. | 02 Mayıs 2014 17:25

Transit marka aracımdaki direksiyon simidi içindeki demirden ayrıldı. Servis anlamsız bir şekilde üretim hatası olmadığını söyledi. Bu mantıksız gelen açıklamadan sonra servise koltuğun altındaki yayların yerinden çıktığını gösterdim. Servisin cevabı koltuğun üzerinde yamuk oturulmuş ondan kaynaklı olduğunu, bunun bana mümkünse ford yetkililerinden mantıklı akıl alır cevap verilmesini istiyorum.

Ford Paslanan Boya
Hakan D. | 01 Nisan 2014 09:00

2012 model Çetaş Ford sıfır aldım. 350 m açık kasa #ford transit aldık. Araç 1 sene içinde kasa paslandı. Çetaş Ford bayi kasanın tamamını boyadı. 1 ay sonra tekrar paslanma yapmaya başladı. Çetaş servis bana garanti bitene kadar biz boyarız diyor. Benim derdim araç paslandığında boyatmak değil aracı satarken araçla kaza yaptığımı söylerler. Ben bunun fabrika hatasını nasıl anlatırım?ü

Ama Ford en çok ben istemiştim. Biz de 4 adet vardı. Hiç birinde olmadı. Bu güne kadar şimdi de kupa başladı. Bakarım önümüzde neler olacak zaman gösterecek. 2013 yılında kupada paslanma oldu. Çetaş Ford bayisine aracı gönderdim. Bizim elemana taş sıçramış demişler. Bu söyleyenin aklından şüphe ederim.