bugün

ülkenin başına geçseniz ilk yapacağınız şey

terörist kürleri (sadece terörist) suriyelileri (iyi kötü fark etmez) aşırı dincileri ve şeriat yolunda strateji içinde olanları legal veya illegal yollarla tek bir kurum tarafından kademeli olarak en hızlı şekilde kökten yok ederdim.

ve ikinci olarak diyanet işleri ni kaldırıp şu anki liderini halkın refahını ve birlik ve beraberliği bozmaktan müebbetle yargılardım.

yüce divan da daha önce ismi geçmiş ama yargılanmamış kişilere bu yolu açardım başta mesut yılmaz olmak üzere rte ve refah döneminde alınan paralardan mahkemeye çıkarılan abdullah gül dahil.

bunlar bittikten sonra rusya ile yakınlaşıp ermenistan'ı oyalayıp rusya ile yakın göründüğümü düşünmeleri için stabil dururdum. bu cesaretle kuzey ırak a ülke istiktarı için klasik operasyon düzeni ile değil ordu düzeni ile doğrudan savaş açardım.

ve bu toprak alma operasyonu bitince abd nin olası ambargosuna karşı çinle anlaşıp israil e iran ile birlikte savaşa girebileceğimizi çıtlatırdım. oysa iran ile gizli anlaşma çoktan yapmıştım.

bu durumda bu düzen 5 sene içinde devam ederken abd nin gevşemesini beklerdim...
nihayi olarak da abd ile bir duvar ara ile ne yakın ne uzak kalarak devam ederdim... bir sonraki hedefim olan ermeni döllerine yol açardım.

heee unutmuşum nasıl unuttum anlamadım. efenim necdet özel e yargılama yolu açmadan suikast ile öldürtürdüm. bu adam mahkemeye çıkmaya değmez.