bugün

olcay şahan

bir şovmendir. ilk başta samimi gelen hareketleri artık Tolga'yla beraber itici gelmeye başlamıştır.
1-Sen tekme yememek için 3 yıldır çalım denemeyen bir oyuncu olarak brugge maçında adama iki defa ayak kıracak tekme sallayamazsın! yansıtmaya çalıştığın efendi futbolcu profiline ters en başta. iyi bir insan bile hırsına yenik düşüp ilk tekmeyi sallar, ama ikincisi hata değil yanlış olur. yetenek olarak 100'de 2si olamayacağın Quaresma'nın kiev maçındaki tekmesine özendiysen ordan kurtamaya çalıştıysan; Quaresma o maçta tek başına futbol oynamış, golünü atmış skor 4-1ken bile 5 kişiyi çalımlayıp gol istemiş sonra hırsına yenik düşmüştür. Sen hiç bir şey yapmayıp rezil ettiğin maçta taraftara "oow adam hırslı bak yediremedi mağlubiyeti" diye düşündürmeye çalışmışken maskeni düşürdün.

2-Veli, Demirspor maçında skor 1-0 aleyhimizeyken (sapına kadar da kırmızı olan) bir pozisyonda hakeme hocam kart verme diyerek iptal ettirdi. O maçtan sonra takımda herkes fair play peşinde. Yeri gelince bunu yapın kral yapalım. Ama kendi taraftarına söven adamdan sanane? Madem o kadar mertsin seni haksız yere oyundan attıran emre'ye çaksaydın tekmeyi, Haksız yere atılırken sırtını dönüp gitmeseydin ateşleseydin taraftarı hakeme tepki verip.

3-Takım iyiyken her maç sonu üçlü için en öndesin ( 5 aydır oynadığın hiç bir şey yokken). Ama mağlubiyetlerde şifo gibi gelip hesap verdiğini gören yok. Sessizce kaçıştasın.

4-kuru bir istatistiksin. Bırakalım da ters kanatta oynayan oyuncu içe katedip gol yapabilsin. yine son aylarda demba ve pektemek'in şapkadan tavşan çıkarıp yaptığı asistlerdeki volelerin dışında faydan yok. Arsenal maçında her topu sağına çekmek yerine solla vursan (Hani şu mütüş olan) bu sezon şampiyonlar liginde oynayacaktı bu takım.

5-Şu milli takım ve gurbetçi kankalarınla olan sevgini de saha dışında yaşa. Beşiktaş'ın emeklerini çalan h burak'ı öperken görmek istemiyorum ben Beşiktaş'ın 10 numarasını maç önü .
Samet için taraftarı sattın, özür diledin eyvallah dendi. Bir daha olmayacağına ve beşiktaşlılığına olan güvenimiz tam. Ama şunu herkes bilsin ki Basın bir beşiktaşlıyı göklere çıkarıyorsa onda bi bit yeniği vardır. Takımı sırtına alan ba ve töre yerden yere vurulurken senden bir fenomen oluşturma çabasının tek açıklaması "beşiktaşlı birini balon yapıp öyle şişirelim öyle abartalım ki, patladığında daha gür ses çıksın!"

Haydi hayırlı traşlar.