bugün

yds 2015 ilkbahar

--spoiler--
Çeşitli kurumlara ve boş kadrolara başvurmak için belirtilen minimum puanın alınmış olması gerekli olarak kabul edilen Yabancı Dil Sınavı'nın 5 Nisan 2015 tarihinde yapılmasına rağmen sonuçlarının açıklanmaması sosyal medyada merak konusu oldu ve tepkilere neden oldu.

Sınav sonuçlarının açıklanmasının gecikmesinin, çeşitli kurumlara başvurmak isteyenlerin bazılarının Yabancı Dil Sınavı puanı belli olmadığı için başvurmak istedikleri kurumlara başvuramamalarına, çalıştıkları kadroda kalmaları Yabancı Dil Sınavı'ndan alacağı belirli bir puana bağlı olan kişilerin de çalıştıkları kurumlarla ilişkilerinin son verilmesine neden oldu.

YDS ilkbahar dönemi sınavının sonucunun açıklanmamasıyla ilgili olarak, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir'in şu anda tatilde olduğu, sınav sonuçlarının okunmasıyla ilgili bir problem yaşandığı ve bu problemin çözülmesi için ÖSYM Başkanı Demir'in tatilden dönmesinin beklendiği iddiaları da geniş yankı buldu.

Öğrencilerin umutlu bekleyişi sürüyor

Gelecek planlarını Yabancı Dil Sınavı'ndan alacağı sonuca göre belirleyecek olan öğrenci ve çalışanlar, aldıkları puana göre hayatlarıyla ilgili bir karar vermek üzere sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Sınav sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.
--spoiler--

http://www.kanalahaber.co...eden-aciklanmiyor-228505/

bari başkan tatil fotoğraflarını göndersin de, masa başında ösym cumhuriyeti nin sayfası yenileyen bizlerin biraz içi açılsın.