bugün

beşiktaş

üzerindeki kara bulutları 5 golle bir nebze de olsa dağıtmış takımımızdır.
Öncelikle, takımdaki bu 5 gollü galibiyete rağmen "Lan bi şey eksik ama ne?" diye sorulan sorunun cevabı gökhan töre'den ziyade onun olmayışının getirdiği çoşkusuzluktu. O sakinliğin sebebi de maç erken koptuğundan önder hoca'ya olan saygı olsa gerek diye düşünüyorum.

ikinci olarak bu sezon alınan 2. 5-1lik galibiyette de çift forvetle çıkmamız ve çok fazla pozisyona girmemiz, demba'nın rahat oluşu ve yine iki maçta gollerin altında Olcay-Ba-Pektemek-Ramon motta'nın imzasının oluşu dikkat çekici. Tek fark gollerin sırası ve erciyes maçında töre'nin bu maçta da sosa'nın ilaveten skora etki etmesi. Günay ofsayt pozisyonları bile kurtararak reflekssizlikten içimizi kavuran tolga'nın eziyetinden bizi kurtardı. Olcay'a gelince biz tüm maç senin geri paslarını, topu sağına çekip geri sürüşünü demba-mustafa ya da töre'nin şapkadan çıkarıp sana atacağı bir pasla vuracağın voleyi beklemek zorunda değiliz. Biraz öne at kendini.

Hilmi öksüz'e de selamlar. Tarihindeki sadece 2 beşiktaş galibiyetine bakmadan "Beşiktaş'la 10 maç oynasak 10'unu da kazanırız" deme cürretini gösterdiği maçtan sonra oynanan 4 maçın 4ünde de Beşiktaş'a mağlup oldu. Bu 4 maçta kasımpaşa 3, Beşiktaş 12 gol attı.

Son olarak;
Bu kadar olmaz rezil yönetim
Siktirin gidin,BEŞiktaş bizim
bu tribünler artık susmuyor
Beşiktaş'a adam gibi başkan istiyor.