bugün

banshee

(bkz: Banshee diye bir dizi buldum süper)

gerçekten 10 numara 5 yıldız bir dizi.
herşeyden önce karakterleri seviyorsun, karakterler sana kendini sevdiriyor.

--spoiler--
eleman kader mahkumu olmuş, aynı zamanda da aşk mahkumu, her yerden yemiş darbeyi, amk orospusu bir kez bile hapishaneye ziyaretine gitmemiş, eleman yine de peşinden gidiyor, onu korumaya çalışıyor falan.

her bölümde ayrı bir hikaye, ayrı bir macera olması da güzel.

karakterlere bakacak olursak;

lucas hood: aslında gerçek lucas hood bu değil, gerçek lucas hood şehit olunca yerine bizim eleman geçiyor. eleman tam bir pompacı, kaydığı hatunları birazdan yazıcam burdan ta köye yol olur o derece...

anastasia: ilik gibi bir hatun, ama lucas hood'a yanlışın kralını yapmış, gitmiş bir de üstüne gordon ile evlenmiş ve carrie adıyla yaşamaya başlamış. ama çok tatlı ve seksi olduğu için vazgeçilemiyor.

sugar bates: adamın dibi olan eski boksör. lucas'ı gerçekten seviyor, ne olursa olsun onun yanında.

job: şugar nasıl adamın dibiyse job'da tronun dibidir.

kai proctor: esasen amiş olan lakin "sikerim lan sizin amiş öğretilerinizi" deyip serbest piyasaya yelken açan, güzel dövüşen, hırslı bir karakter. lucas ile birlikte hareket etmek istiyor, bazen müttefik de oluyorlar.

rebecca: kai'nin yeğeni olan amiş güzeli, lucas buna baya bir kaydı, taş gibi bir kız maşallah. yalnız ilerleyen bölümlerde tam bir orospu olup çıkıyor, amcasına veriyor, alex longshadow'u öldürüyor falan.

rabbit: anastasia'nın babası, anastasia ve lucas'tan intikam almak için yaşıyor adeta. neyse ki öldü gitti amın oğlu.

gordon: anastasia'nın yeni hayatındaki savcı kocası, ama gerçekleri öğrenince hatuna sırtını döndü piç.

deva: anastasia'nın kızı, ama babası gordon değil, lucas. hippi tarzı takılıyor, her yol var, sikerler yakında bunu.

siobhan: lucas'ın yardımcısı olan bayan polis, taş gibidir, evi yanmıştır. lucas'da "dul kadınsın bir ihtiyacın olursa söyle" demiş yanında olmuş ve neticede güzel güzel sevişmişlerdir.

brock: lucas'a hep muhalif olan kel kafalı şerif yardımcısı.

Alex Longshadow: kinaho'ların şefi, kumarhane işletmecisi. kai'ye düşman, her kötülüğün kai'den geldiğine inanıyor. rebecca tarafından öldürülerek hakka yürümüştür.

Nola Longshadow: alex'in kızkardeşi, acayip psikopat, tam bir savaşçı karakter, ama bir o kadar da seksidir. lucas buna da kaymıştır.

jason hood:gerçek lucas hood'un serseri oğlu, diziye 2. sezonda dahil oldu, rebecca'ya bu da kaydı mnskym...ama rebecca ve amcası çocuğu yok etti. nerde lan jason?

chayton: katil ve psikopat orospu çocuğu. bu diziye özellikle böyle bir karakter konuldu sanırım, amaç kızılderili nefreti yaratmak.

burton: kai reyiz'in sağ kolu. not: çükü yoktur.
--spoiler--