bugün

26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçı

çamura ve çirkefliğe batmış, şikeyle ve bayağılıkla bulanmış türk futbolunun zafer ve gurur gecesini yaşattığı için bir cimbomlu olarak beşiktaş a şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum....

anlatacak çok şey var, ama abartacak bir şey yok.

türk liginin kalender bir takımı ingilizlerin kalbur üstü bir takımını eledi. bu bile başlı başına bir başarıdır, bir zaferdir, tarihe düşülecek altın yaldızlı bir nottur..

nerden başlasak, nasıl anlatsak, kaç kişiydik o zaman bak, kaç kişi kaldık şimdi, kartal kartaaaaal!

hikayeye aslındaa, 8-0 lık hezimetten başlamak lazım çünkü bu hikayenin temelleri o zaman atıldı. renklisi renksizi herkes bu orjinden biçemlendirdi bjk yi, ben dahil. sonra biliç geldi, motta geldi, demba ba geldi, sosa geldi, opare geldi ve bu hikayenin seyrini değiştirip kendi hikayelerini yazdılar bjk nin kaderini değiştirdiler. 8-0 dan gelip liverpool u elemek bir başarıdır.

tr liginin en iyi top oynayan takımı. hmm, bu iddialı yakıştırma beşiktaş a ait. emre belozoglu buna katılmasa da(!) bu bir hakikat..

iyi futbol, akıllı yönetim, inanmış topçular, feda!kar seyirci= zafer!

biz (gs) nasıl bir sayfa açtıysak, bjk de öyle bir sayfa açtı. hem de iyi top oynayarak, hem de maç içinde klas hareketlerle ingilizlere futbol dersi vererek. bu zafer 10 hezimete bedel. çalsın sazlar, oynasın zenneler!