bugün

süleyman şah türbesini kaybeden dünya lideri

ne tayyip erdoğan'ı ne de akp'yi severim hatta nefret ederim. ama bu hadise başka bir boyutta değerlendirilmeli. siz şimdi "toprak kaybettik" diye konuşanlar, orada 40 asker var, 40 ana, 40 baba , 40 eş yani. operasyonda bir asker şehit oldu, eşi hamileymiş. bu bile başlı başına trajedi , ya kırk askerimiz de ölseydi. düşünsenize. ama yook size konuşmak kolay.

türbe yine varlığını başka bir yerde devam ettirecek eğer çok meraklısıysanız. eleştirilmesi gereken şah fırat operasyonu değildir kesinlikle, çok yerinde ve başarılı bir operasyondur zira. eleştirilmesi gereken şah fırat operasyonuna kadar ki süreçtir. yanlış politikalar nedeniyle gelinen durumdur. siz onu eleştirin , hiç biriniz 5 dakika bile duramazsınız orada yoksa , ben de duracağımı savunmuyorum ben de duramam. sıcak evlerinizden yazması kolay ama işte sizin bilgisayarda şifreler yazarak oynadığınız savaş oyunlarına benzemiyor gerçek savaşlar.

ürdünlü pilota ışid denen pisliklerin ne yaptığını gördünüz değil mi ? 40 askerimiz yakılsa, kafaları kesilse çok mu mutlu olacaktınız. tamam bir partiden haz almayabilirsiniz ama söz konusu kendi vatandaşlarınız. biraz mantıklı olun .