bugün

tyga

giderek wack mc kalıbına oturan isimdir, aman aman iyi rapper degildir nedense fazla tutulup youtube'de milyonlarca kez izlenir orasıda ilginç.
şimdi kendisine bu yazımda baya sallıcam en azından haklı sebeplerle.
müziginde kafa sallatan güzel melodiler duymak mümkün zaten buda onun en büyük artısı, sözlerine ve rap'i yapma amacına gelicek olursak o kadar iyimser olamıcam, tamamiyle karı kız para lüks içinde yaşamayı eglenmeyi seven adam amacıyla yapıyo haa şimdi diceniz ki amerika rapinde bunu kim yapmıyoki bin tane isim sayarım sana, orası dogru ama bu herif çok abartıyor fazlasıyla her klibinde görgüsüzlük kadın para temalı içerikler.
Sosyal medya hesaplarından satın aldıgı 2-3 tane yavru kaplanla,uçak içinde düzinelerce para dolu masada oturan resimleri paylaşmasına deyinmiyorum bile daha çok örnegi var sayarsam uzar gideer, bide kendisini degerli mısır piramidi olarak görüyo ilginç kafası var.
gelelim en tav oldugum noktasına , birader sen compton orjinlisin compton öyle yabana atılcak bi yer degil west coast'ın bel kemigi.
geçmişte compton'dan bi çok efsane isimler çıktı ve o adamlar bunun gibi karılara düşkünlük görgüsüzlük üzerine kurgulamadı müziklerini tamamiyle rap'i polis şiddetini belirtme, ırkçılık ,fakirlik hatta sistem'e verip veriştiren mermisi bitmeyen kitlelere hitap biçimi gördüler(N.W A buna örnek şimdilerden Kendrick)
geçmişte mixtape'lerini ve albümlerinden bazı şarkılarını dinledigim oldu, anlayamadıgım nokta bu herif nası compton orjinli orada büyüyüp oranın havanı solumuş ilginç, bildigin los angeles'in zengin züppeleri halinde şuan.