bugün

iki ilişkiyi aynı anda idare etmek

birkaç kurala uyulduğu takdirde kızlardan birisi tarafından doğranmadan (ya da ikisi) sürdürülebilitesi olan idari mevzuattır.

farklı zaman farklı mekan kuralı:

kızlardan biri alsancak'ta takılmayı severken diğerinin bornova'da takılmayı tercih etmesi gerekir.ek olarak bir tane de buca mevkisinde yedek bulundurulursa dadından yinmez. ayrıca can sıkıntısına birebirdir. bir gün alsancak'ta,bir gün bornova'da,bir gün buca'da takılmış olursunuz.yapılabilecek en büyük hatalardan biri, aynı mekanda bir gün bir kızla öbür gün öbür kızla dolaşmaktır.böyle bir yanılgıya düşüp te diğer sevgiliye yakalanma durumunda;

yedirilebilir bahane :

eğer ağız iyi laf ebeliği yapıyorsa hemen durum kurtarılmaya çalışılmalıdır.''bu benim amcamın-dayımın-halamın-teyzemin kızı,kaç aydır kendisini görmüyordum, ondan böyle samimi bir durumdaydık,kıl,tüy... gibi düz duvara tırmanma çalışmaları karizmanın içine ettiği gibi, her iki kızı da kaybetmenize sebebiyet verecektir.eğer olayı kopartamıyorsanız o zaman hangi kızı en çok istediğinize karar verme zamanı gelmiş demektir.bu gibi yakalanma durumlarında elinizde en az birinin kalması için bu şart.

cep telefonunun açık olması:

cep telefonu bu tür durumlarda tam bir oyun bozandır.kız ile birlikte evde oturulmuş, kadehler yudumlanırken, kız da üzerindeki giysilerin ağırlığından bıkmaya başlamış iken çalan cep telefonunda her an diğer kızın adı görülebilir.telefonu o an kapatsanız her iki kıza da bi sürü bok püsür izahat gerekir.bu nedenle böyle durumlarda ya cep telefonu baştan kapalı tutulmalı ya da iki ayrı hat bulundurulmalıdır.teknolojinin gelişmesiyle yeni model cep telefonlarındaki ''arayan kişiye özel melodi'' olayı ile de bu boktan durum savuşturulabilir. cep telefonu çaldığında arayanın diğer sevgili olduğu anlaşılmakla birlikte daha cepten çıkarmadan kapatılabilir. ''hiç kimse şu anımızı bölemez aşkım'' gibi o anda vurulabilecek en büyük darbe de indirilmiş olup, yanınızdaki kızın afallaması ve aşkına aşk katması sağlanmış olur.

kızın dünyasının genişletilmesi:

eğer, hiçbirinden vazgeçmem abi diyorsanız yapılabilecek şeylerden en önemlisidir.kızı yavaş yavaş olaya ısındırmak gerekir. bu yöntemde; modern toplum yapılarında karşı cinsle bir yerlerde beraber oturulup hehangi birşey içilerek iş görüşmeleri yapılabileceğini, bu yüzden yanınızda başka bir kız gördüğü takdirde kıskanılmaması gerektiğini, kıskançlığın çok ilkel bir durum olduğunu empoze etmek gerekir.fakat bu çaba içine girişildiği anda kızla sadece göz teması halinde ve ciddi olunması gerekir. eller kızın orasında burasında gezinirken yapılan empoze bi boka yaramaz.

bunlara ek olarak:

isimleri karıştırıp birinin adını diğerine söylememek gerekir. bu durum kızı kıllandırıp çeşitli araştırmalar içine girmesine neden olabilir. kızlarla orda burda gezmek yerine ev ortamında bir arada olmayı tercih etmelidir.ev ortamının dışarıdan çok daha huzurlu olduğu anlatılmalıdır.fakat kendi evinizde her an yakalanma tehlikesine karşı kızın evi tercih sebebidir.

(ansiklopedik tarzda bilgilendirme amaçlı entrydir.)