bugün

hoşlanılan kızla sevgili olma taktiği

öncelikle sakin ol. yavaşla kalbin aklının önüne geçmesin kardeş. eğer kız sana yakın davranıyorsa hemen sap gibi atlama. ondan hoşlandığını ona söyleme.
ya değilse "ben seni arkadaş olarak görüyorum" cevabıyla karşılaşırsın. çünkü bu türk kızıdır, yani umutsuz vakadır.
onu umursama, bırak o gelsin seninle konuşsun, o sana mesaj atsın. sen bir tek mesaj bile atma. çünkü daha sonra o yüz mesaj atmış olsa sen bir mesaj atmış olsan bile o senin onun peşinde koştuğunu iddia edecek.
kadına ulaşamadığı bir çok şey çekici gelir. bu yüzdendir umursamaz erkeklerin peşine düşmeleri. mesela bir yere gidiyor, "ben gidiyorum" diyor, sakın "gitme, ben de geliyim mi" gibi saçma sapan sözler kullanmayın. "görüşürüz" deyin. ısrar etmeyin. çünkü sizi kendisinin peşine düşürmeye çalışacaktır alışılmış/sıradan/klasik türk kızı. belki de kezban demeliyim bilmiyorum. allah'ın azabı çünkü bunlar.
kaçan kovalanacaktır. sen onu umursamadıkça o sana asılacaktır.
"bu kesin beni seviyor" falan deme! hoşlandığını söylemeye falan kalkma! çünkü o andan itibaren kız kaçmaya başlayacaktır dostum. belki yüzlerce belki binlerce belki de milyonlarca tecrübeyle sabittir bu.
tekliflerle gelirler, birisi araç olur, cafeye, bara, diskoya vs. herhangi bir yere gidin işte. bırakın o yakınlaşsın. bırakın net bir şekilde sizden hoşlandığını belli etsin. bir süre beraber vakit geçirmeye başlayacaksınız. o arkadaşlarına ağzını arattıracak, kendisi de arayacak. aman diyeyim çözülme hemen! bırak önce o itiraf etsin. bizzat demesi biraz zor, ama arkadaşlarına falan söyler. hele söylediği bir arkadaşı senin de yakın arkadaşınsa tamamdır. sonrası malumunuz.
gerisi prosedür işte dostlar. hadi bakalım kolay gelsin!!!