bugün

sozlukten ayrilma sebebi olarak hukuk kurulu

Yalnızca kurul dışında yer alan yazarlara özgü olmayan gerekçe(imiş).

tanım iki: bumerang etkisiyle dönüp dolaşıp sahiplerini bulan başlık.

Görüşlerinizi önemsiyoruz, hukuk desteğine ihtiyacımız var, bize yardımcı olun dediler.. koştuk. Haftalar, aylar boyunca günlerce, gecelerce -ki bunu emin olun abartmıyoruz- yönetime yardımda bulunmaya çalıştık; ancak, her ikili ilişkide olabileceği gibi fikrî ayrılıkların en uç noktasından birbirimize dumanla ulaşmaya çalışırken sağlıklı bir iletişim kuramayacağımızı anladık.

Yönetimle içinde bulunduğumuz birtakım fikir ayrılıklarında tarafların her ikisinin de hiçbir kabahati bulunmamakla birlikte kurul olarak tek derdimiz, sözlük içerisindeki özgürlükçü yapının aynı zamanda mutlak eşitlik de gözetilerek korunması ve ileride özgürlüklerin sınırlandırılmasının veya sınırsız olarak kullanılmasının sıkıntı yaratacak bir durum olmaktan uzak tutulması idi.

Bu sonuçta ne siz değerli yazarların yapmış olduğu olumlu/olumsuz yorumların ne de tekrar belirtmek gerekirse yönetimin hiçbir zorlaması bulunmamaktadır. Bu sadece varılmak istenen noktaya, çıkılmış olan yoldan ulaşılamayacağının fark edilmesidir

Aklımıza bu noktada can yücel' in bir şiiri geldi, yazmadan geçemedik.

;en uzun koşuysa elbet
turkiye'de devrim
o, onun en güzel yüz metresini koştu
en sekmez luverin namlusundan fırlayarak ...
en hızlısıydı hepimizin,
en önce göğüsledi ipi...
acıyorsam sana anam avradım olsun
ama aşk olsun sana çocuk, aşk olsun;

Hukuk iyi bir şeydir, sevmesini bilene.
Son iki gündür sözlükte yaşadığımız çalkantıların üzerimize düşen kısmı için affınıza sığınırken hepinize saygı ve sevgilerimizi sunarak aranızdan ayrılıyoruz. Artık ne moderasyonda, ne hukuk kurulunda, ne de yazarlık faaliyetinde varlık göstereceğiz.

Sizler tarafından lütfen sorumluluğumuzu bilmediğimiz veya çabuk pes eder bir yapıya sahip olduğumuz düşünülmesin; ancak hukuk, baskın grupların manipulesine açık bir kurum değil ne yazık ki. Kimse amirimiz değil, altımızda bulunan kişilerin varlığını da iddia etmiyoruz. Yalnızca yaptığımız işe hak ettiği kadar saygılıyız ve ciddiyetsizlik harcımız değil.

Kalıp bazı kimselerce bizden bekleneni veremediğimiz için özür dileriz. Ah şu yemin olmasaydı; (bkz: avukatlık yemini)

mit against cia ve evren.