bugün

kadınlar paraya tapar

Bir iddia.

Yazık ya, sözlükte böyle entry'leri görünce çok üzülüyorum. Hiç mi sizi sahip olduğunuz kadarı ile seven, daha iyisi olsa daha iyi olur belki ancak böyle de gayet mutluyum, mutluyuz diyen, sizin yanınızda huzur bulan, birlikte yapabileceğiniz aktivitelerden zevk alan kadınlarla karşılaşmadınız?

Eğer ciddi anlamda bu şekilde bir hayat sürüp gidiyorsanız bir an önce kendinize gelmenizi tavsiye ederim. Nasıl bir enerjiniz var ki sadece böyle kadınları çekiyorsunuz kendinize? Siz onları ne olarak görüyorsunuz, onlardan neler bekliyorsunuz ki sizden bir tık ilerisini bulunca koşarak kaçıyorlar sizlerden? Eğer onların squatlı popolarına, iri memelerine, düzgün ve uzun bacaklarına vs her nesine aşık oluyorsanız sadece, kusura bakmayın ama yaptığınız ağır kamilliktir ve sonunda yaşayacağınızı sonuna kadar hak ediyorsunuzdur.

Veyahut hadi bunlara çok da aldırmadan bir sevgili yaptınız ama kadınınızı bir türlü anlayamadınız, ona istediği ilgiyi, sevgiyi veremediniz, kendi sikimsonik 'cool' havalarınızda takıldınız; sonra da kadın sizden gidince ona bok atmaya koyuldunuz... Kusura bakmayın ama bu işler böyle yürümez. Bir kadın manevi olarak oldukça yeterli bir şekilde tatmin ediliyorsa, maddiyat ikinci plandadır ve en önemlisi de şu ki kadının üretmek için tasarlanmış bedeninden gelecek bereket, sizi ve kadınınızı tatmin edecek kaynakları mutlaka kendine çekecektir.

Elbette bu her kadın için geçerli değildir, olamaz sevgili yazar arkadaşlarım. Lakin istediğiniz ve size uygun şekilde kadınları kendinize çekecek enerjiyi yaratabilmek için önce kendinizi temizlemeli, kendi bakış açınızı ve beklentileriniz doğrultusunda attığınız adımları doğru yönlendirmeyi başarabilmelisiniz. Zaten kadın veya erkek, herkes önce kendinin farkına varsa - nitelikli bireyler olma çalışmaları yapsa - dünya çok daha huzur dolu olacak.