bugün

blippar

Türkiyeye yeni gelmiş bir uygulamadır. Çok reklam kokan hareketleri ile ios,android ve windows phone uygulamaları mevcuttur. bliplemek gibi bir alışkanlığı türk insanına yaymak istemekteler. şimdilik bu kadar.
http://tinyurl.com/mzulwqh

--spoiler--
2011 yılında Birleşik Krallık’ta kurulan Blippar™ Londra, New York, San Francisco, Chicago, Los Angeles, Bombay, Tokyo, Amsterdam, Yeni Delhi ve şimdi de istanbul’da şubeler açarak hızla genişledi. Yalnızca üç yıl içerisinde bu yenilikçi AR oyuncusu, Coca-Cola, Pepsico, General Mills, Unilever, Sony, P&G, Condé Nast, TIME Inc. ve Paramount dahil olmak üzere dünyanın en büyük markaları ve medya sahipleriyle karlı ortaklıklar oluşturdu. 2014 Haziran ayında Blippar™ , 2000’li yılların sonunda kurulan öncü bir AR şirketi olan Layar™’ı satın aldı. Birleştiren kullanıcı tabanı, veriler ve teknoloji Blippar™’ı dünyanın en etkili AR şirketi haline getiriyor.
--spoiler--

--spoiler--
Dünyanın önde gelen artırılmış gerçeklik platformlarından Blippar, dünyadaki 10. merkez ofisini Türkiye’de açtı. Basın lansmanı için istanbul’a gelen Blippar CEO’su ve kurucu ortağı Ambarish Mitra, Türkiye’nin kendileri için çok önemli bir pazar olduğuna dikkat çekti. Dünyada 50 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Blippar, sunduğu zengin mobil içeriklerle Türkiye’deki kullanıcılarına da nefes kesici deneyimler yaşatacak.
--spoiler--