bugün

ttnet in yaptığı interneti kesme rezaleti

her gün yaptığı binlerce rezaletten sadece biridir.

dün internetim kesilmiş, uzun uğraşlar verdim ama düzelmedi. müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı aldılar, yakın zamanda dönüş olacak dediler. tabii saatler geçti tık yok. tekrar aradım, arıza kaydı tekrar aldım uzaktan kontrol sağlanacak açılacak dediler. gece oldu açılmadı. bugün oldu, sabah yine yok. yaklaşık 10 sefer aradım, hepsi aynı şeyi söyledi. en son birisi dedi ki:

-bizim sistemimizde faturanız ödenmemiş gibi görünmüş, ama siz hepsini ödemişsiniz. hiçbir borcunuz yok, bizden kaynaklanan bir sorun.
+(içimden en ağır küfürleri ederek) tamam o zaman açın şimdi interneti.
-arıza kaydı oluşturuyorum, açılacak kısa sürede.

iyi dedim yine iyi niyetli beklemeye başladım. yarım saat geçti yok, aradım aciliyet bildirdim açılacak dediler. bekledim yok aradım aynı şey. yarım saat aralıklarla arıyorum 5 saat geçti hâlâ yok internet.

haram zehir zıkkım olsun yedikleri her lokma. ttnet'in bu kadar rezaletlerde dolu olduğunu, asla kullanılmaması gereken bir kurum olduğunu herkes bilsin, ama mecburen buna mahkum ediliyoruz. turkcell superonline şu işi iyice büyütse de topluca ona geçsek, bu ttnet'in hiç olmayan hizmetleriyle uğraşmaktan gına geldi.