bugün

amerika yı kolomb değil müslümanlar keşfetti

koskoca türkiye cumhuriyeti bu adamın sayesinde daha ne kadar rezil olabilir bilmiyorum açıkçası. her olayı, her gelişmeyi kalkıp islamla ilişkilendirmenin bizim ülkemizde bir getirisi olabilir; ama böyle komik ve de cahilce iddialar bizi rezil ediyor dünyaya. ama adamın umurunda bile değil bu durum. taktı kafaya küba'yı, cami yapılacak oraya. sanki küba'nın tek derdi cami amk. ayrıca kübalılar bize "size ne amk" dese ispanyolca, ne bok yiyeceğiz la?

bu komik iddiasından önce bu konu hakkında tek bir kelime bile etmeyenler de tabii ki kaşif olmuş, tarihçi olmuş savunuyorlar manevi babalarını. destekliyorlar bu saçmalığı.

bu uzaya ilk çıkan astronotları da müslüman yapıp uzay istasyonlarına mescid de yapar. yani bunu dillendirirse ben şaşırmam lan.

o değil de, amerika kıtasını müslümanlar keşfetti diye yırtık dondan çıkar gibi çıkıp saçma sapan bir iddiayla gündemi değiştirip bizi dünyaya bir kez daha rezil eden bu adamın ilk resmi ziyaretçisinin de papa olması ne garip öyle değil mi?

--spoiler--
valhalla vikinglerin görkemli sarayı değildir. oraya Valkyrieler değil, islamı yaymak için can veren mümin kardeşlerimiz gömülürdü.
--spoiler--

bunu demesini bekliyorum çok yakında.