bugün

sinan engin

çok çok önemli bir noktayı atlayan menajerdir. 8-0'dan olsa gerek, kendi zekasından beklenmeyecek durgunluktadır. ama hâlâ yapabileceği bir şey var, üstelik hiç kimse de farkında değilken o bir öncü olabilir. ama o kadar şaşırmış olmalı ki akıl edemiyor, "önümüzde valencia maçı var" demesi de bunun göstergesi.

şimdi fifa talimatnamesinde ne deniyor: hakem maç içinde oynatılmayan süreyi maç sonuna ekler. şimdi beşiktaş maçında sekiz gol oldu, her gole yirmi saniye sevinseler, eder sana kafadan iki buçuk dakika. e altı oyuncu değişikliği yirmi saniyeden, toplamda iki dakika daha. en az 4 dakika uzaması gereken maç 90. dakikada noktalanmıştır. açık ve seçik bir kural hatası vardır.

şimdi bu adam çıkıp konuşunca herkes yükleniyor ama haklı. bariz kural hatalarıyla takımın emeği çalınıyor, sonra sinan engin konuşunca kötü oluyor.

sayın engin en kısa zamanda yaz dilekçeyi, şöyle tombik tombik yanaklarınla ankaraspor maçı sonrasında bizim federasyona koştuğun gibi, şimdi de çal fifa'nın kapısını maçın en kısa zamanda tekrarını iste, olmaz ki böyle!

(bkz: bu hakemlerle şampiyonlar ligi bitmez)
(bkz: ironiye gel)