bugün

ulu önder erdoğan dır

ekonomi bilgisi "faiz düşerse enflasyon düşer" olan, ingilizce bile bilmeyen, kendisini eleştiren herkesi darbeci, vatan haini ilan eden, 11 yıl boyunca kucak kucağa oldukları cemaatı birden paralelci yapıp mgk kırmızı kitaba bile sokmayı düşünen ve dini kullanarak insanları adeta hipnotize eden bir diktatör bozuntusu için domalacak kadar aklı gidik olanların hezeyanı.

bir insan "ulu önder" olacaksa, ülkeyi avmlerle donatıp, her bulduğu araziye rezidans dikmekle değil; ülkeyi bağımsız ve hiçbir milletin boyunduruğu altına sokmaz ise olur. amerika'ya gidince can ciğer kuzu sarması olup ülkeye döner dönmez amerika hakkında atıp tutan, yanı başındaki bir ülke ve o ülkenin kenti için amerika ve dostlarına muhtaç olan, 3,5 senedir "kardeşi" esad'ı koltuğundan edemeyen ve diktatörlüklerin en belirgin özelliklerinden olan şaşaalı bir binaya taşınmayı ülke için çağ atlamak olarak gören biri ulu önder değil, olsa olsa sulu önder olur.

atatürk'e diktatör diyenlerin, erdoğan'a akli dengelerini yitirmiş gibi bağlı olup eleştirenleri vatan haini ilan etmeleri gerçekten komik la.