bugün

sadece muslumanlar cennete gider

şu ayetleri okuyup da hala bu söze inananlara söyleyecek söz bulamıyorum. ulan yobaz adam o herşeyini okuduğunu bildiğini sandığın kuran'da yazıyor bunlar. hala kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsun! hala kendin gibi olmayan diğer insanlara günahkar diyerek, cehennemlik diyerek saldırıyorsun! bunu allah'ın bir emri sanıyorsun!

maide suresi:

69. iman edenler ile yahudiler, sâbiîler ve hıristiyanlardan allah'a ve ahiret gününe (gerçekten) inanıp iyi amel işleyenler üzerine asla korku yoktur; onlar üzülecek de değillerdir.

bakara suresi 25, 62, 111 ve 113. ayetler:

25. iman edip iyi davranışlarda bulunanlara, içinden ırmaklar akan cennetler olduğunu müjdele!

62. şüphesiz iman edenler; yani yahudilerden, hıristiyanlardan ve sâbiîlerden allah'a ve ahiret gününe hakkıyla inanıp sâlih amel işleyenler için rableri katında mükâfatlar vardır. onlar için herhangi bir korku yoktur. onlar üzüntü çekmeyeceklerdir.

111. (ehl-i kitap:) yahudiler yahut hıristiyanlar hariç hiç kimse cennete giremeyecek, dediler. bu onların kuruntusudur. sen de onlara: eğer sahiden doğru söylüyorsanız delilinizi getirin, de.

113. hepsi de kitabı (tevrat ve incil'i) okumakta oldukları halde yahudiler: hıristiyanlar doğru yolda değillerdir, dediler. hıristiyanlar da: yahudiler doğru yolda değillerdir, dediler. kitabı bilmeyenler de birbirleri hakkında tıpkı onların söylediklerini söylediler. allah, ihtilâfa düştükleri hususlarda kıyamet günü onlar hakkında hükmünü verecektir.

nisa suresi: 57. ayet

57. inanıp; iyi işler yapanları da, içinde ebediyen kalmak üzere girecekleri, zemininden ırmaklar akan cennetlere sokacağız. orada onlar için tertemiz eşler vardır ve onları koyu (tatlı) bir gölgeye koyarız.