bugün

meclisi basariz 23 kisiyi asariz

artık yazmayayım diyorum, olm yazılarının büyük çoğunluğu siyaset üzerine yazma zaten etrafında yeteri kadar var bari burada rahat takıl diyorum, olmuyor... olmuyorsa yazalım bari. aşağıdaki yazıyı sabırla okuyunuz, soğuk içiniz, serin ve kuru bir yerde saklayınız.

ilk olarak şahsen dtp'yi günahım kadar sevmem ama diyelim ki meclis'e girdi bu faşist bünyeler, sonra artık "hangi" 23 kişiden bahsediyorlarsa onları astılar. sonra ne olacak ? ben söyleyeyim, o 23 olacak sana 46, sonra avrupa karı gibi konuşmaya başlayacak, şahsen avrupa'dan gelen sesleri ben hiç umursamıyorum ama uluslararası ilişkiler ve ülke prestiji açısından inanılmaz darbe yiyeceğimiz kesin. çok yüzeyselim ama devam ediyorum.

şimdi orada dur arkadaşım o 23 nasıl 46 oldu onu anlat derseniz, o 23'ü destekleyen avrupa, amerika ya da içimizdeki şerefsizler her kimse bunlar, şöyle düşünürler "türkiye çok büyük bir hata yaptı, yeni bir kadro çıkaralım, bunlar daha cüretkar konuşmalar yapsınlar, nasıl olsa türkiye devleti kaybolan prestijini korumak için bir daha bu tür kişilere dokundurtmaz"

Ayrıca bu insanların (23) bazı çevreler tarafından kahraman ilan edileceğini söylemiyorum bile...

Devam ediyoruz, peki ne yapmalı, nasıl yürümeli ? DTP bana göre kürt kardeşlerimizin değil PKK'nın vekilidir. Güneydoğu anadolu bölgesine devlet olarak iş, eğitim, sağlık götürürsek. bunu da kararlılıkla desteklersek (zaten pkk bunu sabote etmeye çalışıyor çünkü işi gücü olan adam, aile kurar, para kazanır, karnı doyar, dağa çıkmayı aklına bile getirmez) sorunun kaynağını kökten çözeriz. saman alevleriyle hiçbir şey olmaz, herkes etrafı yaktığıyla kalır.