bugün

ludogorets razgrad

(bkz: bal porsuğu)

dun aksam kendi evlerinde real madrid karşısında 7. dakikada 1-0 one geçmiş, ardından da 25. dakikada yediği penaltı goluyle maçı uzun süre 1-1 beraberlikle götürmüş olan takım. gercekten futbola saygı duyarak, futbolu cirkinlestirmeden, bir an olsun disiplinden kopmadan, en önemlisi kimseden çekinmeden oynuyorlar. bizim milyonluk Eşekler karşılarında güçlü bir takım gördü mü saklanacak delik arıyorlar, bir kez olsun sorumluluk almaktan korkuyorlar.. ludogoretsli futbolcular ise real karşında, maç 1-1 devam ederken bile" neden 2-1 olmasın " diyerek açık futbol oynamaya devam ediyorlar..

77. dakikada skor 1-2 madrid lehine değişti. Böyle maçlarda skoru korumaya çalışan takım gol yedi mi dağılır.. sonucta real madrid ile oynuyorsun! mac berabere bitmedikten sonra ister 1-2 bitsin, ister 1-5 bitsin hic önemli değildir. ama ludo icin durum hic de oyle değil. 77 dakikadan sonra cok net 2 pozisyon yakaladılar, birinde altipastan kacirdilar, digerini de hakem ibnesi pic etti. 90+ da bir anda sol caprazda kaleci ile karşı karsiya kalan razgradlı futbolcuya hakem ofsayt bayrağı kaldırdı. ludo nun ileri uctaki son adamı bile ofsaytta degilken, hakem pici gitti, gerilerden kopup gelen sondan ikinci adama ofsayt bayrağı cekti! madride verdiği ikinci penaltidan bahsetmiyorum bile.. gercekten kimseden korkmadan kimseden cekinmeden cok guzel bir futbol oynuyorlar. hepsine helal olsun.

mac sonunda yenilmelerine ragmen, taraftarlari takımlarını uzun sure ayakta alkışladı. liverpool dan sonra bir baska avrupa devi real madrid e de kök sokturen, 6 sene oncesinin amatör lig takımı ludogorets razgradı, mükemmel mucadelesinden dolayi Tebrik eder, basarilarinin devamini dilerim.