bugün

nihat özdemir

botaş' taki ihalelerde yolsuzluk yapıldığı iddiası ile başlatılan mavi hat operasyonunda gözaltına alınan limak inşaat yönetim kurulu başkanı aynı zamanda ki beni ilgilendiren kısmı fenerbahçe spor kulübü ikinci başkanı.

adım gibi eminim ki bu abimiz yarın bu davadan aklanacak. kaldı ki bu ülkede kimlerin hangi davalardan aklandığını düşününce çok da garip bir olay olmayacak bu. ve tekrar şan şeref dolu mazileri var diye desteklediğimiz kulübümüzün ikinci başkanlık gibi önemli bir makamını işgal edecek. hiç bir şey olmamış gibi gene hak, hukuk ve adalet temalı beylik laflar söyleyecek.

bir fenerbahçe taraftarı olarak kendisinden istifa etmesini beklemek kelle avcılığı olarak algılanmamalı. böylesine büyük kitlelere mal olmuş kurumların başında ki kişilerin isimlerinin önüne geçen en ufak şaibeli olaydan rahatsızlık duyup görevlerini bırakmasının doğru olduğunu düşünmekteyim.

bizler taraftarlar olarak silah kaçakçılarını, mafya babalarını, vergi yüzsüzlerini sırf sevdiğimiz, gönül verdiğimiz kulüplerin yöneticileri, menejerleri, başkanları diye korumak zorunda kalmayalım. sırf renklere olan bağlılığımız nedeni ile bu pisliklere göz yummayalım. umarım fenerbahçe tribünleri bu abiyi istifaya davet edicek olgunluğa erişecek bir davranış sergilerler.