bugün

suriyeliler alınmasın diyen bulgaristan göçmeni

Madem insan insansa siktirin amerikaya siginin o zaman. O kudurtmadi mi bu cografyayi ne bok yemeye turkiyenin basina musallat oluyosunuz. Turkiye'den baska insanlik goreceginiz yer var mi.

Amina kodumun ac kopekleri sinirda askere atar gider yapiyor. Askere sigindin be amcik. O tel orgu mu isid'i tutacak. Turk devletinin guvenligine kaciyor bi de burasi tc degil diyor.

http://alkislarlayasiyoru...si-benim-devletimse-cikin

Bulgaristan gocmenleri bu topraklardan cikmis olmakla beraber anavatanlarina dondukten itibaren ulkeye hizmet etmeye basladilar, asayisi bizmaya kalkismadilar ve bugun yerleskelerine gittiginizde medeniyet gorursunuz. Biraz disariya kapalidirlar ama insandirlar. Kimseye bela olmazlar.

Adam sinirdan girmis, canini kurtaran askere devlete eskiyalik yapiyor. Araplar yine magdur, ac fakir tipler. Bu kurtlere ne bok oluyo anlamiyorum. Git isid militanlarina bagir gotun yiyosa amk turk askerine hirliyo pic kurusu.

Hirladigi asker de senin benim gibi mehmet,
https://pbs.twimg.com/media/ByInTc4IUAAcUyg.jpg

Gercekten magdur olan ve ekmek yedigi kaba sicmayan gocmenleri ayri tutuyorum bu kopeklerden. Bela olmayip insan gibi yasamaya gelen savas magduru varsa is basa dustuyse napalim ekmegimizi boleriz. Ben bolmesem bolene ses etmem illa biri boler. Ama bole kopekler savastan buraya kacamamali aga. Kafaniz kopsun amk siksin sizi isid.