bugün

buyur burdan yak

kendi nick altımda hiçkimseye yanıt vermedim ama bazı şeyleri açıklığa kavuşturalım.

ömrümde hiç oy kullanmadım kardeşim. laik bir düzende oy kullanmayı reddediyorum. akparti laikliği komple kaldırır ve anayasadaki ''devletin dini yoktur'' zımbırtısı kalkarsa o zaman oy veririm. ayrıyeten kürtçü değilim, azcık entrylerimi okumuş olsan götünün sanrılarıyla hareket edip entry girmek zorunda kalmazdın. bilakis oğuz türküyüm hem de köküne kadar. sen dedenin babasının ismini bilmezsin ben 5-6 kuşak ötedeki atamı bilirim. ha türk olmak çok mu önemli benim için? hayır. ümmetçiyiz biz hacıs. yani sizin dilinizle yobaz, gerici. islama sancaktarlık yapmış atalarım da ümmetçiydi.

ayet-i kerimede Allah(c.c.):

''Ey iman edenler, içinizden kim dininden dönerse, duysun: Allah onların yerine, kendisinin sevdiği, onların da kendisini seveceği, mü'minlere karşı boyunları aşağıda, kafirlere karşı başları yukarıda, Allah yolunda savaşan, dil uzatanın kınamasından korkmayan bir kavim getirir. işte o, Allah'ın bir lütfudur ki, onu dilediğine verir. Allah, ihsanı bol, herşeyi bilendir.''

bu ayete mazhar olmuş bir milletin soyundanım ben bro. ben bu ayete mazhar olmuş biri olmasam da en azından sizin gibi zırtoların kınamasından korkacak insan değilim. yani senin düşüncelerin falan yerden aşşaa kasımpaşa.