bugün

kadın

ataerkil toplumların tatmin aracı.

tarih boyunca kadının varlığı küçümsenmiş, erkeğin ardında doğurgan bir araç olarak kabul edilmiştir. ilkel toplumlarda yapılan sosyal iş bölümü sonucu kadının statüsü dengelenmiş, erkeğinkine eşit bir hal almıştır. ilerleyen zamanlarda, artan popülasyon ve kurulan uygarlıklar toplumasal kuralları yaratmış; bunun sonucunda da ataerkil zihniyet ortaya çıkmıştır.

kadınlık, kadın olma içgüdüsü ve kadınlık rolü; sadece doğurganlığı değil, bütünleyici bir yapıyı simgeler. ikili ilişkilerde baskınlığı belirleyen taraf kadın olduğundan, tatmin edilmesi gereken bir hedef durumuna gelir.

bir kadını tatmin etme fikrinin temel amacı, erkeklik içgüdüsüne ulaşmaktır. dolayısıyla bu süreç, erkek popülasyonu arasında bir rekabete dönüşür. bir kadını tatmin etmenin ilk yolu, ona toplumdaki rolünün önemini hissettirmektir. kadının alacağı fiziksel zevkin temeli, ona vereceğiniz güven üzerine kuruludur.

kadın, estetik açıdan mükemmel bir varlık olduğundan dolayı; birçok sanata ilham kaynağı olmuştur. kadını anlatan şiirler, kadın portreleri, kadın uzuvlarının görselliği; edebiyatı ve sanatı renklendirir.

kadın, erkeğin hedeflerinin aracı değil; erkeğin belirlediği bir hedef olmalıdır.