bugün

askere gitmeden askerlik anisi anlatmak

askerlik görevini yerine getirmeden anısını anlatmaya başlamak.

yalan yanlış ya da zor bi şey değildir. bakın ben başlayayım. şimdi dağıtım izni kullanırsam karşılaştığım insanlara anlatacağım anı şudur:

abi çok kıl bi yedek subay vardı. taktı bana herif ama şöyle böyle değil. ağzımdan burnumdan getiriyo her gün. e biz de insanız sonuçta bi gün kendimi kaybetmişim ağız burun dalmışım herife. bi kendime geldim ki adamın suratı çarşamba çanağı beni tutan 5 kişi hala tekme mekme yerleştiriyorum adama. neyse aga aslında büyük cezası var da. işte beni çok seven bi komutan vardı sağolsun. (bu çok seven komutanın rütbesi yedek subaydan yüksek olur muhakkak henüz bilmiyorum sıralamayı yakında öğrenicem.) işte o girdi araya falan. (hatta) çekti bu subayı odasına bi de güzel fırçaladı. bana da nasihat etti falan. yırttık o şekil.

işte buyrun anlattım bile. ha bu anıyı anlatmak için askere gitmeye gerek yok ki. askerliğini yapmış 10 kişiden 7 sini çevir bunu dinlersin. yani bu memleketin erkeklerinin yüzde yetmişinin ortak anısıdır bu. artık acemilik de nasıl bi baskı yaşanıyorsa ya da nasıl bir kompleks yaşatılıyorsa her kez çareyi üst dövmekte buluyo anasını satayım. yok hani bi kişi de çıksın rütbe olarak alt dövdüğünü anlatsın anlından öpücem lan. ama yok ki onun bi marifeti bi karizması. illa üst dövücen sonra karşıma geçip bunu bana anlatıcan ben de yiyeceğim. ben adil bir adamım söz gittiğimde rütbedaşlarımı dövücem.