bugün

javier bardem

çok iyi bir oyuncu olduğu kadar, gazze'ye dair mektubuyla insanlık açısından da olayın özü budur dedirmiş ve kendisini her daim güneşli pazartesiler 'deki yüksek egolu, kibirli ve birikimli santa rolüyle anımsadığım adam gibi adam.

özellikle şu iki bölüm yok mu:

--spoiler--
Bazılarının, her zamanki gibi, fikrimi açıklama hakkımı kişisel saldırılarla itibarsızlaştıracağını biliyorum. Bu nedenle, şu noktalara açıklık getirmek istiyorum:
Evet, oğlum bir Yahudi hastanesinde doğdu çünkü Yahudi olan çok yakın dostlarım var ve çünkü, Yahudi olmak bu katliamı otomatik biçimde desteklediğiniz anlamına gelmiyor. Tıpkı ibrani olmanın Siyonist olduğunuz anlamına gelmediği, Filistinli olmanın sizi otomatikman bir Hamas teröristi yapmadığı gibi. Böyle düşünmek, Alman olmanın Nazi olmak anlamına geldiğini söylemek kadar absürd.
--spoiler--

--spoiler--
Evet, ben Avrupalıyım ve sessizliği, mutlak utanmazlığıyla beni temsil ettiğini savunan Avrupa Birliği'nden utanıyorum.
Evet ispanya'da yaşıyorum, vergilerimi ödüyorum ve paramın, masum çocukları öldürerek zengin olan diğer ülkelerle birlikte silah endüstrisini ve bu barbarlığı destekleyen politikaların finanse edilmesi için kullanılmasını istemiyorum. Bu durum dehşet verici.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar