bugün

ilk defa boğazıma kadar nasıl aldım

serin bir sonbahar günüydü. Ikindi vaktine yakın randevulaşmıştık iri yapılı yakışıklı Gençle. Gerek fiyat gerekse yapılacak muameleler konusunda, Yapılan pazarlık ve anlaşmalar sonucu mutabakata varmıştık.

Randevu saati gelip çatmıştı. Ailemden birisinin haberi olur diye ödüm kopuyordu adeta. Bi yandan duyulur korkusu bi yandan ilk defa ağzıma hatta boğazıma alacak olmanın verdiği tedirginlikle birlikte bacaklarımın titremesine engel olamıyordum.

Eski köhne binanın önüne geldiğimde Biraz daha acele ettim. Koşarak Çıktım merdivenleri adeta. Ikinci kattaki odaya girdim alEl acele. Genç ve yakışıklı delikanlı avını yakalamış bir sırtlan edasıyla hoşgeldin diyerek sıktı elimi.

Odanın pencere önündeki kısmına koydukları yatağa geçip üstümü çıkartmamı söylediğinde derin bir nefes alarak yutkundum. Bu arada Genç delikanlı da eline aldığı aletinin başını sıvazlıyor korkmamam gerektiğini söylüyordu. Ilk başlardaki heyecan aletin büyüklüğünü gördükten sonra yerini iyiden iyiye korkuya bırakmıştı.

bir ara vazgeçmeyi düşünsem de ödemeler peşin yapıldığı için Geri adım atamazdım. Yatağa uzanmıştım Artık. Çırılçıplak bedenimi örten ince yeşil bir örtüden başka hiç birşey yoktu üstümde. Genç delikanlı eliyle sıkı sıkı kavradığı aleti ağzıma dayamıştı Artık. Tedirginlik içinde önce yavaş yavaş soktu ağzıma. Artık midem bulanıyordu ve boğazıma doğru yüklenmeye başlamıştı bile. Yaklaşık yirmi santimlik aletin başı boğazımdaydı Artık. Acayip bir bulantı ve kusma isteği belirmişti darmadağın olan bedenimde.

Genç adam boşalan aletini Geri çekip umarsızca giderken, önüme koyduğu leğene çoktan çıkarmaya başlamıştım bile. Bir taraftan ilk defa boğazıma kadar almanın acısı, diğer taraftan guatr denen o lanet hastalığın verdiği ağrı, öte taraftan ailem hastaneye geldiğimi duyup önemli bişey var sanmasınlar düşüncesi sardı dimağımı büyük korkular içinde.

Genç ve yakışıklı doktor ise muayene sonucunun iyi olduğunu açıklarken, tüme bunlara değdiğini hissedebiliyorDUM Artık. Artık korkmuyorum o guatr muayenesi için boğaza salınan aletten ve korkmayın diyorum cümle aleme Sağlık için...