bugün

vi

league of legends isimli lanet oyunda yer alan, güzeller güzeli, hafif lezbiyen, deli hatun.

uzun süredir bıraktığım lol'e geri döndüğümde, gold 3 olan sıralamam silver 5'ten başladı 4. sezonda ve bu süreçte beni üstlere taşıyacak op bir hero bulmam gerekiyordu, tercihim vi oldu. şimdi size kullandığım build'i yazacağım.

vi, nefis bir jungler olması yanısıra her builde gelebilen bir de solotop, tek sıkıntısı iceborn gauntlet yapana kadar, ciddi bir mana sıkıntısı olması, bunu da bol bol pot alarak çözebilirsiniz.

solotop vi'nin temel item'i blade of the ruined king. çünkü, item'den gelen lifesteal sayesinde, uzun süre lanede kalabilirsiniz, yine itemden gelen attack speed ise, w skillini hızlı kullanmanızı, böylece 1vs1 fighta girerseniz, rakibe anında yüksek hasar çıkarmanızı sağlar, item'in aktifinden ise, kaçarken rakibe slow atıp hp çalabilir, rakibi kovalarken slow atıp yakalabilirsiniz. itemin pasifi sayesinde hp'ye göre vuracağınız için w skilliyle beraber tam bir anti tank olabilir, shenleri, malphiteleri, cho gathları yerden yere vurabilirsiniz.

2. item olarak ( bu arada ayakkabıyı yapıp tamamladığınızı varsayıyorum, mercury tabiki ) iceborn gauntlet gerçekten nefis, hem alana vurması hem slow vurması hem auto attack damageınız arttırması sebebiyle, tabiki armor mana ve cooldown reduction da cabası, harika bir item.

geldik 3. iteme, 2 item ve ayakkabıyı tamamladıktan sonra muhtamelen tf aşaması başlamıştır, ultiyle carrylere gideceğiniz için, warmog en mantıklı item, verdiği 1000 hp ile, ultiyi kullanıp, yeterince damage alıp, yine de gereken hasarı verebilirsiniz.

bu dakikadan sonra kalan 2 item içinse seçenekler şunlar, takım eğer iyi gidiyorsa, damagee ihtiyaç yoksa, randuin ve banshee uygun, takıma damage gerekiyorsa frozen mallet ve black cleaver çıkılabilir.

sorular için bir adım uzağınızdayım. ayrıca, farm için e skillini fullemek mantıklı, creeplere q atıp, biraraya toplayıp 2 e ile net farm yapabilirsiniz.