bugün

hala ama ilçe belediyelerini aldık diyen akpli

hala "ama ankara'da kaç tane ilçe var çoğunu aldık biz" diye oy çalınmasını aklamaya çalışan zavallı akplidir. kendisine bu açıklamayı okumasını şiddetle tavsiye ediyorum.

mhp'nin ankara'daki oy potansiyeli elbette %8 değil. demek ki mhpliler mansur yavaş'a oy vermişler. chp ve mhp tabanı büyükşehir belediyesi seçimlerinde mansur yavaş'a oy verdiği için ve ilçelerde kendi partilerine oy vermiş oldukları için, ilçelerde oylarda bölünmeler olmuştur. ancak büyükşehir belediyesi seçimlerinde oylar birleştiği için tüm belediyeler akp'ye bile gitse büyükşehir'in mansur yavaş olma olasılığı yüksektir.

lütfen şu ağzınıza sakız olan "ama bilmem kaç belediye bizim" söyleminden bir kurtulun. evinde ayakkabı kutusunda dolarlar saklayan, polisi ve ysk'sı zaten kendi polisi ve ysk'sı olan, tüm idari birimleri ankara'da olan ve bu nedenlerle istediği gibi at koşturabilecek iktidarın ve melih gökçek gibi (terbiyesizleşmek istemiyorum bu ona söylenebilecek en hafif şeydir) güvenilmez bir adamın oy çalmadığına çocuk bile inanmaz!