bugün

erkekler orgazm olduktan sonra ne yapar

Bazıları kı bunar genelde yengec burcu olur, sarılıp uymak ıster. Bu tercıh etmedıgım ıgrenc erkek grubudur.
Bır kısmı kı bunlar sıklıkla ıkızler burcudur, bır sıgara yakarlar. Buen tercıh edılesı erkek grubudur cunkı o sıgarasını ıcerken sız hala zevkten dort kosesınızdır. Garıp davranıslarla da sızı sıkmazlar. Ayrıca sıgara ıcısı bıle sahanedır. Sonra da kalkar evıne gıder. En sevdıgım erkek tıpıdır.
Akrep burcu olanlar da kıcını donup yatmaya meyıllıdır. Gıt kendı evınde uyu kardesım kım sana benım yatagımda uyuyabılırsın dedı?!
Boga burcu olanlar ınsanı sarsacak bır sey yapmaya meyıllı olurlar. Vereceklerı haberı vermek ıcın adeta orgazm olmayı beklemıslerdır. Mesela bır elını omzunuza atarken uc aylıgına amerıkaya gıdecegını soyleyıverır. E gıt dedıysek o kadar da degıl. Evıne gıt dedık.
Balık burcu erkeklerı de sızı sevdıgını falan soyler. Dınlemezsınız zaten coktan uyuyakalmıssınızdır. Asırı sıkıcıdırlar. Ancak yoklukta tercıh edılecek tıplerdır.

Bunları sevıstıkten sonra orgazm olduklarını varsayarak yazmıs bulunmakla bırlıkte Dıger burclarla da genelleme yapabılecek kadar deneyım sahıbı oldugumda gelıp ekleyecegım.