bugün

red soldiers

artık olmayan taraftar grubu. Antalya'da tribüncülük çetelerin eline geçtikten sonra * antalya sevdalıları tarafından kurulan kimseden destek almadan büyüğen az kişi de olsa her deplasmana giden bir taraftar grubuydu.Ama sadece Antalyasporlu oldukları için suçluydular. Artık yoklar. Onlar yoksa eski 07 genclik acaba canlanır mı umudur tamamiyle çökmüştür.
Red Soldiers resmi açıklama

--spoiler--
RED SOLDIERS FAALiYETLERiNi DURDURDU !!

Bu açıklamayı yazarken kelimeler sanki düğümleniyor boğazımızda..
Bir emek vererek yaratıp büyüttüğümüz grubumuza son vermek zorunda bırakıldık... Evet bırakıldık... Çünkü biz bunu isteyerek yapmıyoruz..Bu zamana kadar verdiğimiz mücadeleden bir kısmınızın haberi vardı bir kısmınız ise bu sorunları hiç hissetmeden tribünde omuz omuza verdiğimiz kardeşlerimiz abilerimiz arkadaşlarımızdınız..

Bizler bu işe başlarken çok güzel bir ortam yakalayıp Antalyamızın yanında olmak konusunda hem fikir sağlamıştık..Ve hedeflerimize bir bir ulaşırken bu birilerini ve bazılarını rahatsız etti..Bu rahatsızlık kişiselleştirerek üzerimize gelme boyutlarına ulaştı..

Bizler hiçbir menfat gözetmeden Antalyasporumuzu desteklerken bu birilerini ve bazılarını rahatsız etti..Çünkü biz kötü örnek oluyorduk onlar için..Biz kendi çabaları ile tribünde Antalyanın yanında olmaya çalışan Antalyanın ÖZ evlatlarıydık.. Arkamızda ne kişiler ne abiler nede karanlıklar vardı..Biz sırtımızı akdenize dayayıp göğsümüzü Antalyanın cefası için siper eden Antalyaspor taraftarıydık..

Daha yazılacak çok yazı, söylenecek çok söz var ama bunları bizi bilenler bizimle yola çıkanlar zaten çok iyi biliyor..Bu kararı almamızdaki ana neden bu sevda uğruna bu sevgi uğruna hiçbir kardeşimizin arkadaşımızın saf Antalyaspor aşkı için zarar görmemesi ve geleceğini karartmaması içindir..

Çünkü biz Antalyasporun aşıklarıyız bizim aşkımızda menfat hiç olmadı.. Ama biz kötü örnek olduğumuz için.. Böyle Antalya sporlularda varmış dedirttiğimiz için birilerini rahatsız ettik..Bu günden itibaren Red Soldiers grubu faaliyetine son vermiştir..Bu tribunlerdekı düzen işleyiş değişmediği müddetçe hiç bir tribune girmeyeceğiz..

Bizler yine bu şehrin çocukları olarak yine kırmızı Beyaz sevdası ile kalbimiz atacak.. Bizler sevmeyi başardık bizler Dostluğu başardık bizler Antalyasporlu olmanın mutluluğunu yaşadık.. Bizler bu şehrin gerçekleri sahipleriyiz.. Biz bu memleketı karşılıksız sevdik..

Selam olsun Antalyamın Gerçek Antalyaspor taraftarına..
--spoiler--