bugün

paypal nakit kart

paypal daki hesabımızla kredi kartsız yurt dışından alış veriş yapamamız büyük saçmalık ama bu paypal ın değil türkiye den kaynaklanıyor diye biliyorum..

bu kartı kısaca özetleyecek olursak, kredi kartı istemeyen ama yurt dışı sitelerden 3d güvenlikli banka kartı ile ödeme yapılamayan sitelerden alışveriş yapmak isteyenler için gerekli bir kart..

tekrar ediyorum, 21.02 2014 yılı itibari ile paypal hesabından kredi kartınız dışında alış veriş yapamıyorsunuz yurtdışı..

bu arada aylık 1 tl aidat hoşuma pek gitmedi ama 1yılık 50-60 tl aidattan da ii. bu arada paypal hesabından karta para aktarırken de 1 tl para istiyorlar, bu hiç hoş olmadı ya..

umarım ilerde bu paypal nakit kart la yurt dışı harcamalarını yasaklamazlar ve yazmışken yurt dışı parfüm gümrüğü insin gerçi parfümlerde sentetiklik oldukça ii oluyor o sentetik parfümler açısından.. (marka parfümlerde mesela sentetik misk var yani musky. anturel misk musk ama bunu belirtmiyor markalar. zaten batı ülkeleri genelde yasaklamış durumda naturel miski falan. ) neyse..

2000 tl nakit çekme, 5000 tl gibi yükleme yapma sınırları sanırım abd nin türkiyeden istediği bir olay. terör ve karapara aklamasını engellemek için bir önlem.. olan normal vatandaşa oluyor zaten.. umarım limitler yükselir gerçi şu an bana yetiyor.

eğer enpara, kuveyt türk gibi karta para istemeyen, eft den falan işletim ücreti istemeyen bir kartınız varsa paypal a para yüklersiniz, ordan da paypal nakit karta para yüklersiniz, oldu da bitti ama şu an sadece paypal nakit karta para yüklemek uzun sürüyor olabilir ama 25 saati geçmez diyorlar .. ve maalesef dediğim gibi 1 tl komisyon alıyorlar aktarım için ve dediğim gibi hiç hoş değil bence

birde beta aşamasında olduğu için, para görünmeem falan gibi hatalar şu sıralar olabilir deniyor ve yaşayanlar var.. iyi alışverişler inşallah