bugün

ahali sanat atölyesi

1999 yılından beri çeşitli kurumlarda tiyatro eğitimleri alan, ardından oyunculuğu profesyonel yaşam biçimi olarak seçen, yüzlerce tiyatro oyununda, sinema, dizi filmlerde; oyuncu, sanat yönetmeni ve yönetmen olarak görev yapan Adem Yavuz ÖZATA ile 2002 yılından beri tiyatro, müzik ve dans eğitimleri alan ve amatör olarak birçok kez sahne deneyimi kazanan Murat YEŞiLYURT'un kader ortaklığı ile 2009 mart ayında Bakırköy' de faaliyetlerine başlamış olan AHALi SANAT ATÖLYESi, yıllardır sürdürdüğümüz sanat yolculuğumuzun son durağıdır.

Eylül 2012 itibarıyla Bilge KARATEPE ve Abbas TEKiN sanat yolculuğumuzda yol arkadaşı olarak bize eşlik etmeye başlamışlardır.

Aralık 2013 itibariyle Ahali Sanat ve Kültür Derneği olarak hizmet vermektedir.

Bakırköy' ün merkezinde tarihi Taş ilköğretim Okulu' nun yan tarafında faaliyetlerine devam eden Atölyemiz, 40 kişilik bir cep sahnesine, müzik odasına, profesyonel ses kayıt stüdyosuna ve küçük bir kafeteryaya sahiptir.
Ana hedefi; üretimin hiç durmadığı bir sanat atölyesi oluşturmak olan AHALi, kendi oyunlarının yanı sıra konuk tiyatro gruplarının da sergilediği oyunlarla perdelerini sürekli açık tutmaktadır.