bugün

11 inci cumhurbaşkanı abdullah gül

mhp ve chp nin yanlış tutum ve politikalarının tuz biber ektiği nihayettir.

hadi chp yıllardır kafasının dikinde, mhp umut olur dedik; seçim meydanlarında sesi kısılana kadar bağıran bahçeli de fos çıktı. şimdi insan düşünüyor keşke erken seçim diye k.ç yırtmasalardı da bu meclis bu hale gelmeseydi.

abdullah gül cumhurbaşkanı oldu dedi altyazı, hemen pür dikkat izlemeye başladım töreni. allah'ım nasıl da eğreti duruyor o törende ya! hani 23 nisanlarda ilkokul çocukları başbakan koltuğuna oturtulur ya - gerçi akp hükümeti 20 yaşındaki adamı oturtarak bir çığır açmıştır o ayrı- işte öyle duruyor abdullah gül tören alanında! şaka gibi...
sonra girdi meclise yemin için, dili sürçtü "atatürk ilke ne inköeüilapları" gibi bir şey çıktı ağzından, gülümsedim...

anıtkabre girişi, mozaleye çelenk bırakışı falan manasızca izledim. şaka olmalıydı. sanki birkaç sene önce cumhuriyet rejimine, atatürk'e küfreden bu adam değildi! ha komik olan bir şey daha var o da 29 ekim doğumlu olan a.g. 'ye, cumhuriyet bayramında doğmuş olması vesilesiyle dedesi tarafından cumhur önadı verilmesi... garip tabi... zalimden alim alimden zalim doğar dedikleri.

hayır şimdi düşünüyorum, bir insan savunmadığı bir rejimin bekçiliğini nasıl sindirir içine? şahsen bana kübayı verseler, al abi komünist komünist takıl deseler s..tir çekerim adamlara.

gerçi planlanmış şeyler bunlar. rte ve ag nin yıllar önce hayal ettikleri şeyler. şimdi aralarında geçen diyalog muhtemelen şöyledir:

rte: abdullahım görüyor musun yıllaaar yıllar önce recai amcanın çiftliğinde bugünün hayalini kurmuştuk da ne kadar uzak gelmişti.

ag: doğrusun recebim, o zaman uzak gelmişti ama allaha hamd olsun bu insanların salaklığı sayesinde muradımıza erdik. sen meclise ben çankayaya ohhh!

ne kadar kutlasa az bu insanlar şimdi. ben de olsam kutlardım çalgılı çengili. iyi oldu bu millete. zamlar da gelir soldan soldan ohh show must go on hesabı.

entrymi burada noktalarken atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı kaldığıma ve kalacağıma yürekten and içiyorum. bu entry g.tüme girebilir haklısınız ama şöyle ince bir hesap yaptım4 yıl ceza alsam, bunu basın yoluyla yaptığım için 3 te 1 oranında artırılsa, mahkemede de iki üç küfür saydırsam 7 yılı doğrulturum içerde. yani ben çıktığımda onun görevi bitmiş olur. dışarda olacağıma içerde olayım anasını satiiim.

saygılar sevgiler.