bugün

kürtlere azınlık diyen dingil

kendi okuduğu 3-5 kitap Bıdık Ali'yi geçmeyen insan söylemidir. kurucu gücün anlamını bilmeden cümle kurmakla siyasi ve hukuki terminolojiden nasibini almadığını ıspatlamıştır. Tek ıspatladığı şey bu da değildir. Açtığı başlıkta karşıt düşüncedeki insanlara "dingil" diyerek de terbiyeden nasibini almadığını ortaya koymuştur.

Meseleye azınlık meselesi olarak bakıldığı gibi bir endişeye kapılmıştır. Mesele azınlık meselesi değil arkadaşım, mesele ihanetin meselesidir, öyle bir ihanet ki defalarca tecrübe edilmiştir.

Tabii ki bu memleketin vatanperver ve değerli kürt evlatlarına veya sizin şahsınıza değil bu söyleyeceklerim, ancak bölücüler ve sempatizanları bilmeliler ki;
Bir olmak, bütün olmak nedir hiçbir zaman bilmediniz. 1806'da başlayan isyanlarınızın en sonuncusu 50000 vatan evladının canına maloldu. Bırakın biz ezilip de baş kaldırdık savunmasını artık, bu ezilmişlik edebiyatını bırakın. Enteresandır, devlete başkaldıran sizin gibi sözüm ona özgürlükçü geçinen zavallılar, güneydoğuda kendi ağalarına baş kaldırmamışlardır!

Türk tarihinde, bu topraklardaki çıkarılan tüm ayaklanmalar, başka büyük uluslararası aktörlerin organize ettiği, tetiklediği ve kullandığı hareketlerdir. Şunu idrak edemiyorsunuz, bu gemi battı mı içinde sizin gibi fareler de ölecektir. Cenab-ı Allah ihaneti barındıran böylesi bir harekete erk olmayı, iktidar olmayı nasip etmemiştir ve etmeyecektir.

Bu milletin sabrını sınamayın artık!