bugün

red soldiers

bu yıl tff 1.ligde mücadele edicek takımlarına daha da büyüyerek destek vermeye çalışan grup. Takım düşmesine rağmen cok calışan grup liderleri vardır. Ayrıca su sekilde basın açıklaması yapan gruptur.

--spoiler--
Yeni Sezon Yeni Umutlar ve Başarılar,

Geçen sene hiç beklemediğimiz şekilde Turkcell Süper Lige veda eden ekibimiz bizleri üzüntüye boğmuştur. Fakat bizler sevinmek için sevmediğimiz Antalyamızı iyi ve kötü günleriyle hep bağrımıza bastık ve bundan sonrada basmaya devam edeceyiz.Bu sene yapılan yeni transferler ve yeni hocamız ile tekrardan ait olduğumuz yere Süper lige geri döneceğimize inancımız tamdır. Antalyaspor yönetimini transferlerden ve istikrarlı tutumlarından dolayı Sayın Sedat PEKER huzurunda hepsine çok teşekkür ediyoruz.

Red Soldiers grubu olarak yeni sezon için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Bu sezonda Antalyaspor’umuzu ve Antalya da ki diğer branşlardaki takımlarımızı destekleyerek onları bu zorlu yolda yalnız olmadıklarını hissettireceğiz.

Burada bizlere olduğu kadar bütün Antalyalı hemşerilerimizede görev düşüyor.. Antalyamızın gözbebeği olan Antalyasporumuzu yalnız bırakmayıp tribünlerdeki yerlerini alarak destek verilmesini rica ediyoruz.. Antalya ve Antalyaspor et ve tırnak gibidir.

Mardinspor maçında portatif tribünde izleyecek olan taraftarlarımıza Red Soldiers grubu olarak ücretsiz atkı dağıtılacaktır. Hem görsel olarak hem de tezahuratlarımız la Antalyasporumuzun yanında olucağız.

Berk Çoraylı

Başarılı olanı herkes alkışlar
önemli olan
Başarıya giden yolda beraber olmaktır.!!!
--spoiler--