bugün

breaking bad

bitmesin diye 5.sezonu süründürüyorum izleyemiyorum, izlemeye kıyamadığımdır... tanım istiyorsanız özetle bir karakter dönüşümünün harika canlandırıldığı efsanevi bir dizidir mr. white dönüşümü ders olarak konservatuarda okutulmalıdır, gus fring karakteri ise başka bir efsanedir obama olsam benim hayatımı bu adam oynasın derdim tabii allah korusun niye olayım lafın gelişi yani...

edit: saçma sapan bir mesaj gelmiş cevabımdır: spoiler önemli değil oyunculuk okumuş biri olarak sonunu bilsem dahi izlerim kaldı ki dizinin sonunun nasıl biteceğinin gayet farkındayım hayatı boyunca film festivallerinin müdavimi olan biri olarak çoğu repliği bile tahmin edebiliyorum, ben dizide oyunculuğu keyifle izliyorum ayrıca iyi kurgulanmış bir film, kitap, dizi sonu bilinse dahi zaman ayırmayı hak eder tabii bu görüşde olabilmek belli bir birikimi gerektiriyor!

birilerinin anlayacağı dilden edit: türk dizisi mi bu kahramanımız o kadar boka batacak kanserli adam o kadar kimyasalla uğraşacak katil olacak sevdiklerini kaybedecek ama yaşamaya devam edecek yazık ya bazı insanların sığ hayatları bir spoiler kadar! ayrıca koca sözlükte kendisi kadar kötü niyetli kimse yokmuş demek hiç kimse mesaj kutuma gelip mesaj atmamıştı bir tek kendisi atmıştı kesin 6.his filminin sonunu söyleyip mutlu olan biridir kendisi! hiçbir yerde okumadım duymadım ama zaten biliyordum sonunu dahi olduğumdan değil sığ olmadığımdan tahminim gibi çıktı ancak dediğim gibi biliyor olsam bile zevkle izlerdim.