bugün

el şebab akp bağlantısı

nairobi'yi kana bulayan allah'ın belası terörist örgüt ile türkiye'yi yönetmeye çalışan ama nereye götürdüğü belli olmayan akp'nin birbirleriyle olan rabıtalarıdır.

somali'nin içinde bulunduğu durumu takip edenler bilirler ki, el şebab, el kaide bağlantılı bir terör örgütüdür ve somali'de demokratik rejime geçme faaliyetleri engellemekte ve somali federal geçiş hükümeti ve afrika birliği somali görev kuvveti'ne karşı sözde cihad adı altında bir savaş vermektedir.

ama asıl gayeleri somali'ye gelen yardımlara el koymak ve bunları kendi yandaşlarıyla paylaşmak, ve/veya bu yardımları dağıtarak kendine yandaş toplamaktır. yardım dağıtmak ve bu sayede yandaş kazanmak size bir yerlerden tanıdık gelmiştir eminim.

filhakika hükümetimizin somali'ye olan ilgisi de ortadadır.
(bkz: rte nin somali aldatmacası/@protest sanayici)

aynı şekilde el şebab'ın da akp ile temasta olduğu aşikardır ki zaten bunu kendileri de itiraf ediyorlar;
http://www.haksozhaber.ne...n-23815h.htm#.Uj8Xa9Kncgc

el şebab'ın bu yardım çağrısı havada kalmamış, ajda pekkan'lı, nihat doğan'lı akp yardım heyeti büyük bir gösteri ile türk milletini kandırarak topladıkları yardımları törenle el şebab teröristlerine teslim etmiştir.

isteyen, istediği yerden hesap sorsun.
akp'nin milleti kandırarak somali için topladığı yardımlar el şebab örgütünün kontrolünde olan somali'nin güneyine gitmiştir. şeffaf akp hükümeti bu belgeleri kamuoyu ile paylaşacaktır eminim.

evet sevgili akp'liler. terör örgütleri ile omuz omuza hareket ederek işlenen insanlık suçlarına ortak oluyorsunuz. bunu bir kez daha ispatladık allah'ın izniyle. çok merak ediyorum, üzerinize sıçrayan masum insanların kanından rahatsızlık duymuyor musunuz? yoksa ne bok yediğinizin hala farkında değil misiniz?

islami teröre destek vererek türkiye'yi dünyada itibarsızlaştırıp yalnızlaştırarak bu ulusun geleceğinden yıllar çaldınız.

sizleri tebrik ederim...