bugün

türk erkeği

bir kız için*;

-ideal olan yönleri: sahiplenici, cesur, yeri geldiği zaman baskın, korumacı, şevkatli, sabırlı, sevdikleri için canını bile cverebilecek has *erkektir.

-ideal olmayan yönleri: fazla sahiplenip boğucu, yeri gelmediği zamanlar da baskın olup maço olabilen, yere tüküren, ortalık yerde bilimum uzuvlarıyla çekinmeden içli dışlı olabilen, her gördüğü kıza yiyecekmiş gibi bakıp her açık giyene laf atma hakkını kendinde gören, aldatan ama aldatılmaya tahammülü olmayan, geçmişinden kolayca vazgeçebilen* insandır.

*gözlemlediğim en önemli özellikleri budur lakin bu türk erkeğine has bir özellik olmamakla birlikte y kromozomu kökenli olduğunu düşündüğüm bir durumdur. erkeklerin çoğu rahatlıkla bilmemkaç yıllık evliliklerini, hayatlarını paylaştıkları eşlerini birakıp kaç yaşında olursa olsun rahatlıkla yeni bir hayata, yeni eşe, yeni çocuklara gidebilmektedir. işte kızsam bile bir yanda da taktir edilesi olduğunu düşündüğüm özellikleri budur. sanırım kendileri insan denen varlığın dünyaya bir kez geldiğini ve geçmişe takılmanın geleceği engellediğini çözmüşler. bilemiyorum yine de düşününce adice geliyor.