bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Bu hayatta ağzınıza sıçan biri muhakkak çıkıyor. Bu eşiniz, dostunuz, arkadaşınız ve kız arkadaşınız olabiliyor... Benim başımdan geçen kız arkadaşımla alakalı. Şahsım çok sevdi hatunu lakin zat-ı muhterem sevemedi bir türlü bizi. Sevdim dedi, öyle davranmadı. Sevmiyorum dedi çok sevenden daha güzel, aşık davrandı. Git gellerimiz de oldu, kısa süreli ayrılıklar peşinden geldi. Kopamadık bir türlü...

Her defasında ben söylendim; bitmemeli, bu aşk yaşanmalı diye. Bir şekilde yine, yeniden devam ettik. Ben istedikçe kendisini geri çekti, ben yaklaşmaya çalıştıkça daha bir geri adım attı ve ben her defasında gururumu, kişiliğimi hep ayaklar altına aldım her ne kadar bunu bittikten 1.5 ay sonra farketsemde.

Bitti dedi, gitti. 3-5 gün sonra özledim dedi geldi. Ertesi gün tanımıyormuş gibi yaptı, akşamında telefonla aradı hiçbir şey yokmuş gibi konuştuk. 3-5 gün konuşmadık, iş yerinde konuştuk, dertleştik. Akşamında birbirimizin yüzüne bakmadık. 2-3 gün telefon, mail trafiği yaşadık ertesi sabah birbirimize küfürler yağdırdık. S.ktir git dedi o an için gittim ertesi gün "kapıyı açar mısın?" dedi. Konuştuk, eğlendik ertesi gün yüzüme bakmadı. Sırf necronom'la konuşuyor demesinler diye her defasında bana bir cephe aldı.

Ee diyeceksiniz burada itiraflık ne var?
Şu var; o her defasında gitti ben her defasında kal dedim ve her defasında kapımı açtım. Bu yüzden ona hiçbir şekilde kızmıyorum çünkü aptallık bende. Çok sevmeyeceksin ağa, s.kenin çok oluyor yoksa.