bugün

las vegas

ilk defa burada kumarhaneye gittikten sonra dünyanın neresinde kumarhaneye giderseniz gidin beğenmeyecekseniz.

las vegas'ta tam bir görsel patlama yaşarsınız. bir tarafta piramitten luxor oteli dururken 500 metre ötesinde paris oteli devamında aladdin insanı büyüler. yalnızca dıştan değil içleride ayrı bir görselliktir. örneğin paris otelinin dükkanlar kısmı aynı paris sokakları gibidir. aladdin otelinde gezerkende birden hava kararır ve yağmur yağmaya başlar (evet otelin içinde adamlar sistem yapmış). cesur olanlar new york new york otelinde bulunan rollercoaster'a da binmelidir.

çöl sıcaklarına rağmen otellerde kumarhane kısımına inerken yanınıza ince bir hırka almanız yararınıza olur çünkü adamlar klima olayının bokunu çıkartmış, oyun oynarken titriyorsunuz.

oteller arasında yürürken devamlı elinize broşür tutuştururlar. sanmayın ki pizzacı, market broşürü, genellikle fahişe telefonlarının yazdığı tanıtıcı kağıtlardır. isteyenler alsın ama aileyle gidildiğinde elinizde bununla gezmek istemezsiniz heralde.

kıssadan hisse hiç kumar oynamayan biriyseniz bile yapacak o kadar çok aktivite bulursunuz ki vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız bile. ölmeden gidilmesi gereken bir yer.