bugün

satürn

Teknoloji mağazasıdır, doğrudur ama bunlar hizmet vermemelidir ki zaten verememektedir.

tek kelime : yüzsüzler abidesi ( yüzsüz dediysem hakaret anlamında değil hani, mağazaya girersin ya, bir hoş geldiniz derler felan. sizi gördü mü gülümserler. işte bunların olmadığı, yüzün muşmula gibi tepkisiz ve somurtkan olduğu yüzsüzü diyorum).

bugün 2 bin tl nakit yaptığım alışverişte pişman ettiler beni. bizim tayfa ile artık son kararları veriyoruz, oradaki bir güvenlik ( güvenlik değil ama polat alemdar) bize bir bakıyor uzun sürece, sanki kendi aramızda "hangi malları ceplesek" diyologu yaşıyormuşuz, hırsızmışız gibi. kesinlikle sakin bir adamım, ama adamın öyle bir bakışı var ki; sanki karşısında anasının babasının katili varmışcasına. çok rahatsız olduk gittik kasaya şikayet ettik. mağaza yetkilisi yokmuş, en üst yetkili geldi yanımıza. hep beraber tartışma ortamı yarattık. işin sonunda bir "özür dileriz beyefendi, siz haklısınız" diyemediler, evet. nerede " müşteri daima haklıdır", "müşteri velinimetimizdir" politikası ? hadi haksız olsak tamam da be birader öyle ne bakarsın düşmanın gibi ? ortada hiçbir şey yokken ? öylece arkasını dönüp gitti, diğer tüm elemanlarda onun yanına gitti, makara yapıyorlar " ya siktir et ibneleri" gibisinden... ( bu lafları söylemediler de muhabbet laçkalığı bu şekildeydi).

velhasıl 2 bin tl nakit para veripte böyle piç gibi kalmamıştım. teknosaya 100 lira verdim, bin güler yüzle uğurladılar beni.
orada 2 binlik malı bırakıp gitmediğime pişmanım. aynı paraya diğer marketlerden de alabilirdim oysaki....

siz siz olun eğer güler yüz, hoşgörü bekliyorsanız, en azından para veripte ezilmek istemiyorsanız. bu mağazalardan uzak durun.

edit: neyse mağaza ismini siliyorum...