bugün

zirve deyince ağzı sulanan yazar

yeme-içme ve karı-kız konusunda yüksek beklentileri olan yazardır.

şimdi efendim, sözlüğün eski zirve ve parti gurularından biri olarak ciddi tecrübelerimi aktarayım.

3 tip zirve insanı vardır;

1-masumaneler : bunlar sözlüğü bilgi amaçlı kullanır. geyiklere-polemiklere pek dahil olmaz ve takip ettiği 3-5 iyi kasan herif varsa bir umut onları yakınen tanımaya, bir de sanal isimlerin tanrıları olan insanları etli kemikli görmeye gelir.

2-eğlentiler : efenim bunlar yukarıda açıkladığım insanların tam tezat versiyonudur. ciddi olanla ilgilenmez işi gücü geyik polemiktir. eğlenelelim, yiyelim-içelim mümkünsede fazla ödemeyelim derler. zaten zirve başlığı açtığınızda bunlar özel mesajdan yürümeye başlar. ortam ve katılımla ilgili bilgi ister, fiyat sorar falan. sanki bana playboy'un private partisine geliyor y.rrağım.

3-timsahlar : en tehlikleli kesim. sözlükte çok aktif değillerdir. entry sayıları düşüktür, genelde gizli yazar modunda takılır, tahmin üzerinden nick seçerek özel mesajdan yürürler hatun kişilere. sonuç pek başarılı olmadıysa zirve kovalar, pusuda bekler. tıpkı suya gömülmüş timsah gibi. aman allahım ne kadar ürkünç bir kara canlısından bahsediyoruz değil mi? işte, işte zirvelerde bunlardan uzak durun-uzak-tutun.

cinsel temalı esprilerin çok yapılmadığı, tadında muhabbet ve kıyak bir sex ortamı yakalayabilmek için, iyi bir manita düşürebileceğiniz zirveler için bu 3 kategori insanı iyi süzgeçleyin yiğitler.

hadi bakalım...
güncel Önemli Başlıklar