bugün

3 idiots

3 Hayalim vardi.

1.si seyahat etmek icin çalışacak ve para kazanacaktim. bu sadece para kazanmam gerek demek degil, kazandiktan sonra seyahat edebilecegim bir is bulmaliydim demekti. bu da kendi isimi kurmam gerektigi anlamina geliyordu. girisimci olmaliydim. kendi isimi kurup, gerekli parayı kazanıp dunyanin dort bir yanina gitmek. peki gidince ne yapacaktim?

2. hayalim gittigim yerlerde sira disi dersler vererek insanlari tutkularinin pesinden kosmak icin ve kendilerine dunyaya anlam katacak isler yapmak icin içlerindeki ilhamı keşfetmelerine yardımcı olacaktım. dunyanin dort bir yaninda hayal ortaklari edinerek kendi anlamimi yaratacaktim. insanlarin icindeki cesareti, heyecani, tutkuyu kesfetmelerine vesile olma yolculugu hayal kurmaktan korkan o kucuk cocukla konustuktan sonra arzuladigim bi sey olmustu. anladim ki arzuladigim seyahatler bir anlam ugruna olmadikca gordugum yerler, dinledigim hikayeler ic yolculuguma cikmaya yetmeyecekti ve tatmin olmayacaktım. bu yuzden girisimci olup para kazanip sonra mutlaka bir sosyal girisimci olarak yoluma devam etmeliydim. neden yapacagimi biliyordum, ne yapacagim ve nasıl yapacağım zamanla olgunlasacakti.

3. hayalim bir'i olsundu. adini koyamadigim, beklentilerimi kestiremedigim fakat her halukarda hayal ortagim olup eksik olan ilhami tamamlayacak biriydi o.

filmi izledikten sonra adini rancho koydum. heheh.