bugün

12 mayıs 2013 burak yıldırım cinayeti

varlığının zerre değeri olmayan amk malının birinin, içindeki nefreti bir yerlerden çıkartmak için galatasaray spor kulübü'nün adını kullanmasıdır. Bu şerefsiz gibilerinin her tribünde olduğunu söyleyeceğim ama örneklendirmeyi yapmayacağım; götü kaşınmasın kimsenin "ama siz de bunu yaptınız" falan diye.

eğer ki katil burak yıldırım'ı önceden tanımıyor ve onunla başka bir derdi yoktuysa onun ben ....! lan, spor lan bu! şerefsizler! insan öldürmek için geçerli pek az neden vardır. namusu, canı, yurdu korumaktan başka hiçbir şey bir cana kıymayı meşru gösteremez. hele ki spor!

ama tüm bunlar 12 eylül askeri darbesi ve sonrasında uygulanan sosyal ve ekonomik politikalardan kaynaklanıyor. toplum sürekli bir cinnet hâlinde. daha dün 11 mayıs 2013 reyhanlı patlaması oldu ve ölenlerin sayısı 200'lere dayanmışken hükumet yayın yasağı ile yediği haltı kapatma yolunu seçti.

bunu yapan bir orospu çocuğudur. bunu yapanı göstererek galatasaray spor kulübü ve galatasaray taraftarına sallayan da en az bunun kadar orospu çocuğudur.