bugün

lazer epilasyon

son yıllarda sözlükte oldukça revaçta olan konulardan biri lazer epilasyon.

- lazer epilasyon diye bişi var aga hala yaptırmayan kız var.

- olm erkeksen parasını ver de sevgilin yaptırsın şu lazer zımbırtısını.

- ahaha kezbana bak hala sir ağda yapıyor.

bazı erkeklerin bakış açısıyla olaya yaklaştıktan sonra bir de birtakım gerçekleri yazalım.

1. lazer epilasyon dediğiniz şey git hooop cillop gibi çık olayı değildir. uzun sürelidir. sonucunun ne olacağı da kişiden kişiye değiştiği için riskli bir iştir.

2. evet herkes lazer epiasyon yaptıramaz çünkü cidden maliyetli bir iştir. kampanyalar vs. olabilir elbet ama sağlık söz konusu olduğunda kaliteli bir tıp merkezinde yaptırmak ve ciddi bir parayı gözden çıkartmak gerekmektedir.

3. güvenli olduğu söyleniyor olsa da bu uygulmanın başlayışı üzerinden yeterli vakit geçmediği için sağlıkla ilgili ileride yaratacağı sıkıntıları bilmemekteyiz.

4. ve kesin çözüm olma konusu da aynı şekilde. kısa vadede işe yarıyor olsa da bundan birkaç sene sonra kılların ortaya çıkmayacağını bilememktesiniz.

ve gelelim kendi deneyimlerime. bu zımbırtıyı yaptırmak istediğinizde müthiş bir şey gibi gelir size. düşünsene ölene kadar tüysüzsün. ağda derdi yok, dünyadaki en büyük işkence yöntemlerinin başında gelen epilasyon makinası derdi yok. etek giysem bacaklarım nasıl acaba demeyeceksin, yaz, kış yapış yapış o ağdayla uğraşmayacaksın. rüya gibi değil mi?

ama işin aslı öyle olmuyor işte. bu aletin işini yapabilmesi için en önemli şey kılın sert ve koyu renkli olması. fekat ben bu özelliği taşımıyorum işte. kıl dediğin şey siyah olur değil mi? olmayadabiliyor işte. zaten senelerce sen ona ağda yapmışsın, bu yüzden kalmış azıcık üstelik de cansız, koparsan elinde kalıyor. ne yapsın bu lazer aleti senin kılını. görmüyor bile. görse de doktor diyor ki "tekrar etme ihtimali çok yüksek. zaten az var bence sizin ihtiyacınız yok." düşün belki seans seans gidip binlerce liranı dökeceksin ama adam sana bunu söylüyor.

neyse konu bu değil. konu az önce karşıma çıkan "hala sir ağda yapan türk kızı" konulu başlık. daha ne istiyorsunuz arkadaşlar bilemiyorum. hiç yabancı filmleri izlemiyor musunuz? oradaki hatunlar buluşmadan önce jilet çekiveriyor bacaklarına. ve sadece bacaklarına olduğunu tekrar ediyorum. hayır insanın birçok bölgesi var daha. türk kadını dediğin şey özel bölgesine ağda yapan bir varlık. bunu sen bir düşün. ondan sonra gel burada bakımsız de. ondan sonra gel lazer epilasyon yaptırmayan mı var hala de. sinirliyim evet. bir haltı bilmeden atlayıp fikir beyan eden insanlar kadar iticisi yok gözümde. aç bi araştır önce. rezil olmazsın en azından.