bugün

bir baba hindi

terbiyesizlikle uzaktan yakından alakası olmayan bir tezahürattır. basınımızda insanların sürekli birine bok atma isteğiyle yanıp tutuşması nedeniyle bu tezahüratı yaptıran tuncay günah keçisi seçilmiştir. tuncay'ın dünkü maçtan sonra bu tezahüratın sadece ilk cümlesini söyleyip, ceza almamak için gerisini yapmadığı gözden kaçmamıştır. ancak haluk ulusoy federasyonu ona da ceza verecektir eminim.

nedense bu masum tezahürat birilerine batmaktadır. böyle küçük ayrıntılara takılırsak futbol teröre döner. stadlarda ana avrat küfrediliyo esas sorun bu. gerek ali samiyende gerek inönüde ve hatta az da olsa saracoğlunda küfür hala var. esas bunun önüne geçin sonra hindisiyle uğraşın.

bunu da söylemezsem içimde kalacak. çekemeyenlerin bütün çabalarına rağmen fenerbahçe yoluna devam etmektedir. kendisini 2 maçta da yenemeyen ve üstelik bugün sivasspora kendi sahasında mağlup olan beşiktaş o futbolla mı fenerbahçeyi yenecek? biraz objektif olun. fenerbahçeyi yenmek için 4,5 atmak lazım. siz sivasa 1 tane atamıyosunuz fener'e nasıl atacaksınız bana onu söyleyin. galatasaraylılara gelince. zaten 4 maçın 3ünden yenik ayrıldınız. kazandığınız maç bir işe yaramadı. beşiktaş bize yatarsa şöle olursa böle olursa die hesap yapıosunuz anca. çünkü başka şekilde şansınızın olduğunu söyleyemezsiniz.

bu entry zamanın ötesine de gidebilir ama ben şimdiki zamanla bitiricem lafımı. şu anda türkiye liginin en başarılı takımı fenerbahçe. hindi cimboma da bindi kartala da an itibariyle. ha beşiktaş kupayı, galatasaray da ligi kazanırsa, anca o zaman hindi fenere bindi diyebilirsiniz. gördük zaten bir hafta öncesinden fenere çakıcaz, şöle geçiricez, böle yenicez die iddialı konuşanların sahayı nasıl terkettiklerini. büyük konuşmak her zaman zarar verir insana. galatasaray o hataya düştü, şimdi trabzon fenere geçircez die yüksekten atıyo, beşiktaş kupa finali eşleşmesi belli olduğundan beri bu replikleri tekrarlamakta. biriniz icraata geçin, tebrik edelim. ama icraata geçene kadar hindi hala üstünüzde.

edit: biraz geciken bir düzeltme, hindi beşiktaşın üstünde değildir artık. fener'i yenerek tuncay'ı hindiyle baş başa bırakmışlardır.